Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alexander mówimy na niego AlexNimitii Kuba jest z kwietnia 2008r.czyli niedługo skończy 9latA zleciało jak z bicza strzelił...A Twój bąbelek jak ma na imię?
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety tak i szereg innych komplikacji 2 razy mnie prawie zabiłaBardzo mi się podoba to imię!Jak będziemy mieli chłopca to chciałabym żeby miał tak na imię ale mąź wolałby Filipa...
Ważę 98kg. Nigdy nie słyszałam o tej chorobie...To ona sprawia że tyjesz z powrotem?
Ja byłam szczupła,przytyłam w pierwszej ciąży o do teraz noe udało mi się schudnąć
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie temat rzeka ... czasem te nasze mamy tak mają. Ja jestem jedynym dzieckiem mojej mamy ale mam brata i siostrę z pierwszego małżeństwa taty. Też są z nimi.przeboje. Taty już nie mam zmarł 6 lat temu.Ale dziewczyny zaczelyscie temat rzeke. Ja zawsze ze swoja mama super zylam a teraz nie wiem co jest u mnie pewnie hormony u niej klimakterium o wszystko sie klucimy ostatnio na wigilie pojechalismy do rodzicow a ze mam problemy ze snem a u nich to srednio z noclegiem bo gosci mieli to postanowilismy wrocic do domu po wigili a ona odrazu to po co bylo jechac to sie po plakalam i w srodku wigili wyszlam i od tamtej pory nie mielismy kontaktu. Co do rodzenstwa to mam siostre 14 lat to jeszcze dziecko i jedna 21lat i tez o nia z mama sie kluce bo ona sie wyprowadzila do chlopaka ktory nie jeat dla niej dobry i mama jej pieniadze daje na kazde zawolanie do niej jedzie bo jej chlopak nie jest dobry i ona taka biedna a jak to mama mowi a Ty masz dobrego meza to tobie nic noe trzeba jakby to byla moja wina ze mam dobrego meza. Przykre to. Tu gdzie mieszkam nikogo nie mam bo tu mieszkal moj maz i tu sie pobudowalismy i czuje sie sama mam tylko meza i bie raz prosze mamy jak jest blisko zajedz na kawe to dla mnie nigdy nie ma czasu. Ale powiem Wam ze jak teraz nie mam kontaktu to mniej sie denerwuje itd.