reklama

Otyłość w ciąży

Fajnie ze Twoj lekarz jest tez w szpitalu to pewnie bedzie przy porodzie. Dziewczyny powiedzie gdzie kupowalyscie majtki poporodowe na allegro patrzylam to max 44roz to mysle ze beda za male.

reklama
Hej:)
Ja nie kupowałam majtek poporodowych. Po porannym obchodzie zakładałam swoje i ten podkład i tyle...Było mi wygodniej. W szpitalu mówili że w ogóle żadnych majtek nie wolno ale nikt się do tego nie stosował.

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Biustonosze do karmienia kupilam juz 2 na ryneczku bo i tak tylko do szpitala mi potrzebne i tanie byly bo po 15zl w sklepach kosmos ceny. Koszule mam jedna do karmienia musze dokupic jeszcze jedna bo mam jeszcze nowa pizame ale chyba nie bardzo po porodzie pirzama co? Zaza jak to u Ciebie wygladalo po porodzie bo ja to zielona jak w tym pologu jest. Kiedys u siostry bylam jak urodzila to cos pamietam ze normalnie lezala w lozku gdzie byla kaluza krwi.

Olenka czekamy na wiesci! U mnie tez jak cora bedzie to Zosia, a jak chlopak to Felek. :)

Sasiada sie nie boje :D

Place normalnie 170zl ale dzisiaj za genetyczne 200. Mam fajnie, bo moja gin pracuje w szpitalu gdzie bede rodzic i polozna, ktora prywatnie dorabia u gina tez pracuje w tym szpitalu takze luuuzik. ;) W dodatku to mojej kolezanki mama.

Za godzine mam wizyte u kardiologa mam nadzieje, ze moje cisnienie miesci sie w normie i nie bede musiala lykac lekow. No a wieczorem usg, idziemy z mezem i jestem podekscytowana bo juz miesiac nie widzialam dzidzi. :)

U mnie dzis żurek a na deser wydumalam sobie galaretke z owocami. Mniam. :)

Milego!

reklama
Hej to malo za genetyczne u mnie z krwia 350 placilam za usg i test papa . Fajnie ze lekarz bedzie Twoj przy porodzie ☺

Ja to juz przed ciaza bralam od cisnienia a Ty nie bierzesz zadnych? Czekamy na wiesci z wizyt

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry