reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Maluszka dzis 2 razy widzialam i jeszcze ktg wiesz co mi wogole te nadcisnienie nie dokucza wiec ja go nie czuje. Powiem Ci ze nie zdenerwowalam sie bo tak myslalam ze nie zostane w szpitalu ale przynajmniej wiem co robic zeby trafic do szpitala ktorego chcem po prostu noe wziasc lekow zeby cisnienie skoczylo i jechac to poloza i sie super zajma bo z jakims objawem lekarz super widac dusza nie czlowiek jeszcze leki mi dal ze szpitala i recepte jeszcze. Wiesz ja nie mam jakis objawow tego cisnienia tez uspokoil mnie co do tych d dimerow ze przy takim wynikach to zastrzyki na wyrost wiec Ty sie swoimi nie przejmuj powiem Wam ze jak maly przekroczy 2500g to sie poloze do szpitala i niech robia cesarke bo tak naprawde balam sie tych skurczy i jak wody odejda itd.

Asia grunt że jesteś w domu bo gdybyś tak miała do rozwiązania być w szpitalu to dopiero by Ci ciśnienie podchodzilo. Ja byłam na patologii tylko 2 tyg przed porodem to myślałam że tam oszaleje.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Asia to łóżeczko zamawiaj;) Nie pamiętam jakie imię wybraliście:( Przypomnij?Super że trafiłaś na fajnego lekarza bo to się nieczęsto zdarza.
Ja mam jutro wizytę i już się bardzo stresuję:(

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabryś ☺ no trzeba zamawiac chodz maly chyba nigdzie na razie sie nie wybiera na ktg brak skurczy tylko maly tak kopal nie podobalo mu sie chyba haha. ☺ no lekarz aniol po prostu u takiego moglabym rodzic. A Ty Zuza stresujesz sie tym ze nie poszlas do szpitala i tymi zastrzykami?

No to prawda szpitale sa tak oblegane ze nie chetnie chca klasc chodz jakbym chciala to by polozyli ale tylko szpitale z zagrozeniami duzymi przyjmuja babyboom[emoji5]
U nas w szpitalu z byle czym zostawiają w szpitalu. A jeśli chodzi o ciśnienie to już mowy nie ma o powrocie do domu. Moja sąsiadka już od 3 tyg jest w szpitalu bo miała kiebskie wyniki krwi i moczu a antybiotyk nie pomagał więc ją zatrzymali i musi zostać do samego rozwiązania a ma termin na połowę maja. Może wyjść ale tylko na własne żądanie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry