reklama

Otyłość w ciąży

Hej Mimi:) Jak się czujesz?Masz już jakieś nieprzyjemne oznaki ciąży czy należysz do szczęściar które nie mają problemów?:) Pytam bo u nas chyba większość z mdłosciami walczyła.Mnie odrzuca od jajek a za pasem Wielkanoc;)
Tak,Maja albo Iga dla dziewczynki a dla chłopca Dominik;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maja ładniejsze ;) Ja nie mam mdłości A chciałabym mieć :D z synem w ciąży wymiotowalam zaledwie 2-3 razy pod koniec ciąży. Ogólnie czuję się dobrze, ale jestem senna, często boli mnie brzuch nad pepkiem i ogólnie czuję jak mi się tam rozrasta ;) brzuch czuję wzdety I wywalony ;) waga się waha od 104,1 do 104,6kg. Strasznie wysoka jak na start :/ jutro mam pierwszą wizytę :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mąż się upiera na Igę,podobaja mu się zdrobnienia:Igunia,Igusia ale myślę,że w razie czego ustąpi na Maję bo mi też się bardziej podoba.Ostatnio mi się odmieniło i wolałabym drugiego chłopaka:p Dominika;)

Oj Mimi my się psychicznie wykończymy przez strach o naszą wagę.Ja to najchętniej nic bym nie jadła bo dziś ważenie,ale z drugiej strony boję się że gdzieś zasłabnę a właśnie szykuję się do wyjścia i jadę po syna do szkoły,prawie 40min autobusem:( Ale blisko jego szkoły mieszka Pani od której odkupię bodziaki dla maluszka.15 szt za 75zł czyli za 5zł/szt;) A są bardzo ładne i uniwersalne no i w zestawie są 56,62 i 68;)
Trzymajcie dziś ok.16 za mnie kciuki,Mimi a jutro trzymamy za Ciebie.
A co u Was Asia,Paulina,Parampampam,Late i Kamkaz(mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam)?
Miłego dnia Dziewczyny:*

Mimi to startujesz z identycznej wagi jak ja. Ja tez ani razu nie wymiotowalam . Moja jedyna dolegliwosc to zgagi.
Zuza o ktorej masz wizyte?
Powiem Ci mimi ze jak maly bedzie duzy moj maz 4,5kg sie urodzil to moge troche wczesniej urodzic.
Milego dnia dziewczynki ☺ u nas w koncu sloneczko wyszlo ☺

Zuza Ty sie nie stresuj ☺ nie myslalas o zmianie lekarza? A ja Wam powiem ze wogole nie patrze na to co jem po urodzeniu bede patrzec kiedys bylam jeszcze grubsza i sie nie przejmowalam to w ciazy mam sobie nerwy zatruwac o nie. Zuza trzymam mocno kciuki ☺ nie masz u siebie w miescie duzych szmatlandow u nas sa ogromne tyle ciuchow dla dzieci mozna za grosze kupic nowe.

Hej Mimi:) Jak się czujesz?Masz już jakieś nieprzyjemne oznaki ciąży czy należysz do szczęściar które nie mają problemów?:) Pytam bo u nas chyba większość z mdłosciami walczyła.Mnie odrzuca od jajek a za pasem Wielkanoc;)
Tak,Maja albo Iga dla dziewczynki a dla chłopca Dominik;)

Ja mam córeczkę Maję która zasila stado aniołków w niebie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Mimi my się psychicznie wykończymy przez strach o naszą wagę.Ja to najchętniej nic bym nie jadła bo dziś ważenie,ale z drugiej strony boję się że gdzieś zasłabnę a właśnie szykuję się do wyjścia i jadę po syna do szkoły,prawie 40min autobusem:( Ale blisko jego szkoły mieszka Pani od której odkupię bodziaki dla maluszka.15 szt za 75zł czyli za 5zł/szt;) A są bardzo ładne i uniwersalne no i w zestawie są 56,62 i 68;)
Trzymajcie dziś ok.16 za mnie kciuki,Mimi a jutro trzymamy za Ciebie.
A co u Was Asia,Paulina,Parampampam,Late i Kamkaz(mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam)?
Miłego dnia Dziewczyny:*

U mnie ok ale non stop w biegu tak, jak cały ten tydzień. Masakra... Właśnie jest u mnie siostra z synkiem i szykujemy się bo jedziemy z nimi do przychodni ba usg główki bo siostra boi się że sama sobie nie poradzi

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry