reklama

Otyłość w ciąży

Jestem juz po:) Arek byl ze mna w gabinecie i lekarz od razu byl milszy;) Wszystko jest dobrze!A co do plci to cos tam widzi,ale nie wie czy to moszna czy przerosniete wargi sromowe ...Szyjka dluga i zamknieta a maluszek ruchliwy:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuza super wiesci! :)
Kurde ja myslalam ze lekarze juz na jakims etapie ciazy sprawnie potrafia plec oznaczyc.. a tu dupa. Nastepna wizyta za miesiac czy kiedy?

Ile Zuza placisz za polowkowe? Super ze z maluchem wszystko ok. Jak waga u Ciebie? Cos lekarz gadal o zastrzykach jak cisnienie? Ja plec poznalam dopiero w 22tyg wiec tez pozno w szkole rodzenia jest dziewczyna co 33 tyd i dalej pluci nie zna. My dzis bylismy w szkole rodzenia na laktacji nawet ciekawy byl wyklad.
Milego wieczorku ☺

Eeeee to do wtorku smialo wytrzymasz ;)
Tak, uzupelnialam wlasnie album.
Kupilam dwie pary spodni z ta guma. Zdzierstwo cholerne, 180zl za spodnie. :o

Asia ja jutro zaczynam 22tc;) Zapłacimy 250zł dużo ale to raczej moja ostatnia ciąża i chcemy mieć pamiątkę,oby tylko maleństwo tylko chciało się pokazać.Waga nadal na minusie;) Uff:p Poprosiłam go żeby mi wytłumaczył dlaczego mam je brać,powiedział że takie są wytyczne ale nie jest to konieczne skoro biorę Acard.Z ciśnieniem ok.Zapytał jakie miałan w domu i takie wpisał.Obejrzał dzienniczek samokontroli z moimi wynikami cukru i powiedział że bardzo dobrze sobie radzę:p
Szyjka 42mm:)
Asia ja w pierwszej ciąży nie znałam płci aż do rozwiązania;)
Fajnie,że zajęcia Ci się podobają:) Mówiła coś babka o laktatorach?Myślicie kupować dziewczyny?

1490294407-aaaaaa.jpeg

1490294427-aaaaaa.jpeg

1490294442-aaaaaa.jpeg

To są te bodziaki;)

reklama
Super bodziaki :)
Zuza zazdroszczę tej wagi na minusie :) ja walczę ze sobą żeby nie podjadac słodkości. Dziś musiałam zjeść jedno ptasie mleczko :D
Asia podZiwiam, ze masz siłę chodzić do szkoły rodzenia.
Paulina zaszalalas z tymi spodniami :D

Kurczę niewiem czy już mi brzuch urósł czy jak bo spodnie zaczęły mnie uciskac :/
Jutro mam zamiar jechać na małe zakupy.

Wizytę przełożyłam jednak na sobotę rano.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry