Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, również zmagam się z otyłością w ciąży. Jestem obecnie w 20 tygodniu, waże 104 kg, chociaż przed ciąża ważyłam 106 kg. Ciąża jest kompletnie nie widoczna, a z drugiej strony też nie wyglądam na taką wagę, większość ludzi daje mi ok 85-90 kg. Zmagam się z nadciśnieniem, hashimoto i teraz lekarz chce żebym jeszcze brała udział w programie słodkie mamy bo glukoze na cczo miałam 92 i to jest idealnie na granicy normy. Jest może wśród nas przyszła mama z podobnymi 'parametrami'? Kiedy wy zaczelyscie czuć ruchy dziecka? Pozdrawiam
Ja też mam 27 lat, a mąż 31Jestem z Wrocławia, i to moje pierwsze dziecko. Z mężem co prawda jeszcze się nie staraliśmy ale prawie rok temu zaczęłam leczyć tarczyce, tsh ładnie się poprawiło i chyba to musiało zaskoczyć, w połączeniu z osłabieniem tabletek anty. Miałam jakąś mocniejsza grypę. Innego sposobu nie widzę, bo tabletki brałam waga od 3 lat praktycznie Bez zmian i tabsy zawsze działały. W każdym bądź razie stqiedsizlismy że czas najwyższy, ja mam 27 lat, mąż 33 lata. Mam wielką nadzieję że do porodu waga nie przekroczy 110 kg
. Odpowiadając na pytanie odnośnie edukacji o.cukrzycy ciążowej to byłam u dietetyka gdzie skierował mnie diabetolog. Ale póki co mam jeść to.co zwykle i 2 tyg zapisywać wraz z pomiarem glukozy godzinę po.posilku. Dopiero potem będziemy coś zmieniać jeśli będzie potrzeba