reklama

Otyłość w ciąży

hmm.. źle to ujęłam z Johnsona tylko ale jakieś 6 pudełeczek - oszukaniec ze mnie mały i powpisaywałam wszystkich członków rodziny + moje panieńskie nazwisko i delikatne zmiany w adresie. Mieszkam w małej miejscowości, gdzie listonosz zna ludzi więc z dostarczeniem przesyłki źle zaadresowanej lub z przekręconym nazwiskiem nigdy nie ma problemu.

Wyspowiadałam się a teraz się boje wszystkich waszych nu nu nu .... :blink:
Hehe, od 6 lat pracuję na poczcie:)
To ja tez powysyłam na wszystkich członków rodziny + wyimaginowanych i jeszcze na adres poczty na której pracuję:D Dobrze, że to przychodzi zwykłym listem, zawsze mogę powiedzieć, że Anna (której nie znam) to moja siostra:D To idę zamawiać:D

oki, zamówiłam 2 dodatkowe próbki, a zastanawiam się czy bez potwierdzenia maila tez wyślą, bo widze, że ten sam komunikat wyskakuje bez potwierdzenia jak i z potwierdzeniem...
Uczuliłam też u mnie w pracy, że przyjdą próbki z różnymi błędami w nazwie ulicy:D

dzewelajna, a zamawiając na rodzinę podawałaś ten sam adres czy z błędami? Kurcze nie pamiętam jaki adres ja podałam przy zamówieniu swoich próbek, a mam szeroką możliwość, bo mieszkam na os. Władysława Jagiełły, więc mogłam podać pełną nazwę, samo Jagiełły lub Wł. Jagiełły..:D Pytanie co mają na myśli, wysyłka raz w roku na jeden adres, czy Jagiełły będzie to samo co Jagielly?? Trza sprawdzić:D

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry :) a przepraszam bardzo, jak i skąd zamówić te próbki...?:P Bo ja też chceeee !!!! :))

Eh byłam dziś u lekarza ;( szyjka nadal mi się skraca...lekarz straszy mnie wcześniaczkiem, teraz to nawet podczas leżenia Jaś mocno napiera główką na szyjkę, mam tylko nadzieje że jakoś dotrwamy do końca :( w tej chwili Mały waży ok 1200gram, a wg lekarza musi ważyć troszkę ponad 2, żeby był tak jakby bardziej "bezpieczny"... chyba będę musiała nogami się do sufitu przyczepić żeby Jasiek nie naciskał :)

https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

ja wpisywałam różne adresy - zamówiłam suma sumarum chyba z 10 paczek ale widać może pomyliłam adresy i powtórzyłam. A maile wymyslałam. Nawet jak wpisywałam swój prawdziwy to nie miałam żadnej konieczności potwierdzenia. Może na początku nie trzeba było a teraz trzeba potwierdzać. Udało mi się wychaczyć 6 szt. i jestem dumna :) oszczędność, że ho ho ho.

Jak kiedyś jeszcze znajdę fajne próbki to dam Wam znać :)

Lolcia91, rzeczywiście mało waży jak na 30 tydzień ciąży. Radziłabym leżeć nogami do góry, żeby nie naciskał Ci na krocze, ale w ten sposób, że nogi na poduszce, a reszta bez poduszki.

dzewelajna
, na początku miesiąca rozdają próbki z Loveli, widziałam też z Bebikoi śliniaczek dodali. Pracując na poczcie widzę kartoniki, które idą z Gerbera czy czegoś takiego, ale to po porodzie chyba dopiero, bo u mnie narzekali, że urodziła i teraz zamawia:D

A przed chwilą napisałaś, że w/g lekarza powinien ważyć ok. 2 kg to co Ci w końcu lekarz mówi??
Zuzka ma ponad 2 kg, a między nami w zasadzie tydzień (w/g OM) i tyle jest w/g kalendarza ciąży, a nie mówił o żadnej hipotrofii??

Jas wazy teraz ok 1200, wiec za mało by teraz mógł sie urodzić...a jak już bedzie ponad 2 kg tak z np 2200 to wtedy bedzie miał wieksze szanse na normalne funkcjonowanie poza brzuchem. Nie, o hipotrofii nic nie mówił.

Aaa i jeszcze wg niego przez teraz 3 tyg (bo tyle mam do kolejnej wizyty) powinien przybrać, szczególnie że ostatnio też tak było że na jednej wizycie ważył troszke ponad 500gr, a tylko tydzień pózniej juz prawie kilogram jakos tak "skokowo" rośnie. No zobaczymy...

https://www.bebilon.pl/rejestracja?page=1 - podobno wysyłaja próbki mleka lub śliniaczki - wypełniłam 6 sztuk i zobaczymy ( trzeba potwierdzić link w mailu)

O programie - Lovela - na początku mieisąca mają być nowe próbki płyn + czapeczka i niedrapki - trzeba będzie spróbować :)

Testowanie zabawek - Zabawkowicz.pl - różne testowanie zabawek - mam za duze dziecko nie nadaję się do tego :) może wam się przyda

https://klubmaluszka.hipp.pl/ - podobno wysyłają próbki mleka - nie próbowałam

reklama
Zalogowałam się tam gdzie trzeba, najbardziej zależałoby mi na proszkach i kosmetykach, a mleku modyfikowanym jedynie do kaszek, bo mam zamiar na swoim karmić, ale czy to jest tak jak myślę, że nie będę potrzebowała MM??

"
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: pytanie"]Wkrótce urodzę dziecko i chciałabym przetestować proszek JELP, tak aby mieć pewność, że jest bezpieczny dla skóry noworodka i nie spowoduje podrażnień. Czy mogłabym otrzymać bezpłatną próbkę? Irena, Wrocław[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pani Ireno, JELP jest partnerem w projekcie „Dzidziuś”, w ramach którego prowadzimy nieodpłatną dystrybucję próbek proszku JELP poprzez szpitale w całym kraju. To właśnie w szpitalu, po narodzinach dziecka, rodzice otrzymują próbkę proszku JELP, wraz z informacją o produkcie. Dlatego też nie prowadzimy wysyłek próbek naszych proszków do pojedynczych osób, gdyż każda mama otrzyma w szpitalu nasz zestaw startowy."

Jasne, przyjdę ze szpitala porozpruwana i pierwsze co będę robiła to będę prała, wiadomo, że pójdę do sklepu i kupię proszek wcześniej, bo rzeczy do szpitala muszę mieć wyprane... Czy ten kto to pisał nie ma dzieci??[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Chciałabym jeszcze próbki paru pieluszek Pampers, bo nie wiem czy Zuzka je zaakceptuje, a chciałabym już kupić Pampers 2 w dużym paku na allegro..

Kartoniki po Johnsonach przydadzą mi się do pamiątek np. na testy potwierdzające obecność Zuzi, pierwszego bodziaka, bransoletkę ze szpitala, kartę ciąży...:D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry