asia333podlasie
Fanka BB :)
A jak pracowalas to jak dostawalas wyplate na konto jak tak to ma nr konta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, no i zaraz koniec weekendu. Mam nadzieje, ze milo spedzilyscie ten czas.
My wlasnie wrocilismy z obiadu z rodzicami. Jadlam przepyszne pieczone jablko, na waniliowym budyniu z galka smietankowych lodow. Pychota!! Normalnie sie okociłam, zawsze jak dobrze pojem to humor na plus![]()
Teraz bede lezec.
Ja mam zakupowy niedosyt, czekam az z Zusu kasa wplynie i ide dalej na lowy. Kurde wy z zusu kase dostajecie na konto czy przekazem pocztowym?
Ja macierzyński za córkę 8 tyg dostawałam przekazem pocztowym i za każdy przekaż pobierali 15 zl. To samo z chorobowym. Jak tylko poszłam na zwolniebie w ciąży z Piotrkiem to poszlam do zusu i wypelnilam wniosek i przelewali na konto. Ale u mnie było inaczej bo moj zaklad nie zatrudniał 20 osób czyli wszystko szło bezpośrednio ze zusu i nigdy nie było tak, jak być powinny. Bo u mnie było za każde zwolnienie. Ja miałam często wizyty więc z reguły zwolnienia byly co 14 dni i po kazdym zwolnieniu wyplacali mi kasę. Czasem było to 4 dni po zakończeniu zwolnienia a czasen zdecydowanie dłużej więc nigdy nie wiedziałam kiedy przelew przyjdzieU mnie ksiegowa sumienna, szybko dostarcza papiery. No ciekawe, powinnam juz dostac 6 kwietnia moze w tym tygodniu dostane ale zastanawiam sie jsk bo ksiegowa nie pytala mnie o nr konta..
Asia cisnienie sie unormowalo, juz te rozkurczowe max 87 nie wiecej a bylo nawet 100. I jakos lepiej sie czuje, wysypiam sie.
My mamy z lovi butelki i jestesmy zadowoleni.Inka1985 to zazdroszczę,że masz już wszystko!Nas jeszcze czeka sporo wydatków m.in.wózek,fotelik,materac do łóżeczka,mam niewiele ubranek itp...
Paulina ja już mam powiadomienia.Kurczę ciekawe dlaczego u Ciebie nie działa...
Dziewczyny co myślicie o butelkach Lovi?Do tej pory byłam zdecydowana na Tommee Tippee a dziś w sklepie przystanęłam przy Lovi,wzięliśmy nawet smoczki tej firmy i cały czas myślę o butelkach...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom