Co to za smuty na takim super watku haha ☺ u mnie tez nie ma nowych rozstepow najwiecej mi sie ich zrobilo jak swego czasu schudlam ale nie biore do glowy.
A mi dzis tak humor sie poprasil ze szok przedwczoraj w koncu dodzwonilam sie do tego goscia od lozeczka bo nie odbieral wczesniej telefonow i oczywiscie znow obiecywal ze w piatek wysle juz mu wogole nie wierzylam wczoraj zaden sms nie przyszedl z zadnej firmy kurierskiej tylko sie wkurzalam a dzis o 7.30 dzwonek do drzwi patrze jakas osobowka stoi a tu kurier to ja w takim szoku w pizamie ledwo przytomna i wogole ani noe dzwonil wczesniej ani nic i wszystko przyszlo ☺ i jeszcze dorzucil rozek juz z innej seri z kartka z przeprosinami za zwloke i ze to gratis a juz wczesniej w gratisie miala byc falbanka maskujaca wiec tak sie uszczesliwilam ze Wam mowie ☺
Jak wieczorem maz skreci to poskladam posciel i Wam zdjecie wysle ☺
Nie smucic mi sie tak ta waga i jedzeniem abyscie dobrze sie czuly. Nasze organizmy sa przyzwyczajone do pewnej dawki jedzenia to jak im go zabierzecie to moze mscic sie na nas np odrzucac ciaze tak mi gin mowila zeby noe przesadzac z tymi zmiqnami w ciazy ☺
Milego dnia wstawie zdjecie obrazka na sciane co tez byl w gratisie moze sluzyc za podiszeczke w wozku bo mieciutkie to.