reklama

Otyłość w ciąży

Oj Zuza wspolczuje Ci. Materacyk kupilam juz wczesniej kosztowal 50 zl kokos gryka bo nie sadzilam ze bede lozeczko zamawiac ale tez byly do kupienia u tego faceta.
Wiadomo ze w ciazy ciezej szkoda ze brak pomocy. Trzymaj sie dzielnie ☺

reklama
Aha,ja też mam upatrzony materac ale zdecydowałam się na gruby piankowy,taki mieliśmy przy Kubie i się sprawdził.
Asia ja sama przygotowuje wszystkie Święta od kiedy Kuba jest na świecie...Ustanawiamy swoje tradycje i jest fajnie.Tylko w tym roku przez ciążę jest ciężej...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba musisz w wiadomości prywatnej wysłać mi nazwę. I to polecił Ci lekarz?

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny poszłam wczoraj już spać po 20. Spałam 12 godzin. Tylko jedna przerwa na siku. To chyba przez to odpoczywanie jestem taka zmeczona☺

Asia łóżeczko super.

Zuza przewijak podoba się. Jak będę w domu to wstawię zdjęcie jak zamontuje go na łóżku.

reklama
Hej dziewczynki witam sie swiatecznie ☺
Wczoraj na sniadaniu bylismy u tesciow a pozniej u rodzicow ale powiem Wam ze tak mi juz ciezko przy stole siedziec ze nie dalam rady. Dzis tez mamy zaproszenie i tu i tu ale jakos brak checi tak mnie tylek i caly dol bolal po wczorajszym dniu ze dzis tylko lezakowanie. Wczoraj zaczelam 9 miesiac liczac od ostatniej @ ☺
A jak tam u Was? U nas dzis sloneczko swieci wczoraj bylo okropnie snieg grad dopiero pod wieczur wyszlo slonko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry