asia333podlasie
Fanka BB :)
Kiedy mimi masz wizyte?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dzięki Bogu w ciąży totalnie od słodyczy odrzuciło [emoji23]Ja miałam zamiar zmienić nawyki ale to nie takie proste.... podjadam słodkości i waga w górę ;/
![]()
Nawyki mam dobre raczej (5 posiłków dziennie, pieczywo tylko żytnie i mało, dużo warzyw, owoców i białka. Uprawiam też sport, ale jak na kilka dni odpuszczę, to zaraz jest kiepsko. U mnie to zawsze 2 kroki w przód i 1 w tyłUważaj na siebie Kochana:-) co do starań to nie ma czego odkładać, zawsze możesz zmienić nawyki żywieniowe troszeczkę i coś samo zejdzie, a też nie wiesz kiedy się uda zajść, dlatego nie ma sensu odkładać tego na potem [emoji9]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę ,że to trzeci miesiąc, widać już po Tobie?Ja miałam zamiar zmienić nawyki ale to nie takie proste.... podjadam słodkości i waga w górę ;/
![]()
To nie ma co sie zastanawiac dzialaj ktory dzis masz dzien cyklu?Nawyki mam dobre raczej (5 posiłków dziennie, pieczywo tylko żytnie i mało, dużo warzyw, owoców i białka. Uprawiam też sport, ale jak na kilka dni odpuszczę, to zaraz jest kiepsko. U mnie to zawsze 2 kroki w przód i 1 w tył
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już po owulacji, zaraz miesiączka.To nie ma co sie zastanawiac dzialaj ktory dzis masz dzien cyklu?
No nie, bo ja się boję. Ale dojrzewam do tegoA cos dzialaliscie czy jeszcze nie?
Ciężko stwierdzić, bo ja mam typ budowy jablko.... mój brzuch od dawna wygląda na zaawansowana ciążę.... :/
Wizytuje w czwartek ale koło 18-19. Aż się boję.Kiedy mimi masz wizyte?