Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, Warszawa, 32 lata, żadnych ciąż przede mną. Zegar tyka...Hej witam Cie ja nie robilam zadnych badan wiec nie doradze.
Skad jestes? Ile masz lat? I czy masz juz dzieci [emoji5]
Obawy zawsze beda a przekladac nie ma co bo pozniej coraz trudniej tak mi sie wydaje [emoji5]
Trafiłam do szpitala bo strasznie mi się kręciło w głowie, cała się trzęsłam, zwracalam i ogolnie nie mogłam ustac na nogach. 2 osoby musiały mnie prowadzić i tam dowiedzialam się że mam podwyższone ciśnienie.Ja juz tez bym wolala urodzic ale jak mnie wkolko odsylaja. Czemu krwawilas co sie dzialo? I czemu trafilas do szpitala 2 tyg wczesniej?
Nie trac nadzieji a po drugie nasza Mimi jak dolaczyla do nas to tez za pierwszym razem sie nie udalo ale miesiac pozniej juz byly 2 kreski. Dopiero zaczynasz strania ja tez w 2 cs zaszlam i tak trzymam kciuki ☺Nie wytrzymałam i zrobiłam test (5dni przed @) .... Wyszedł negatywny .... Wiem że za wcześnie ... W sumie to nie wiem co myślałam .... Teraz się smuce i tracę nadzieję ....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom