Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, Warszawa, 32 lata, żadnych ciąż przede mną. Zegar tyka...Hej witam Cie ja nie robilam zadnych badan wiec nie doradze.
Skad jestes? Ile masz lat? I czy masz juz dzieci [emoji5]
Obawy zawsze beda a przekladac nie ma co bo pozniej coraz trudniej tak mi sie wydaje [emoji5]
Trafiłam do szpitala bo strasznie mi się kręciło w głowie, cała się trzęsłam, zwracalam i ogolnie nie mogłam ustac na nogach. 2 osoby musiały mnie prowadzić i tam dowiedzialam się że mam podwyższone ciśnienie.Ja juz tez bym wolala urodzic ale jak mnie wkolko odsylaja. Czemu krwawilas co sie dzialo? I czemu trafilas do szpitala 2 tyg wczesniej?
Nie trac nadzieji a po drugie nasza Mimi jak dolaczyla do nas to tez za pierwszym razem sie nie udalo ale miesiac pozniej juz byly 2 kreski. Dopiero zaczynasz strania ja tez w 2 cs zaszlam i tak trzymam kciuki ☺Nie wytrzymałam i zrobiłam test (5dni przed @) .... Wyszedł negatywny .... Wiem że za wcześnie ... W sumie to nie wiem co myślałam .... Teraz się smuce i tracę nadzieję ....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom