reklama

Otyłość w ciąży

Powiem ci, ze ja usłyszałam jak poszłam rodzić, ze czemu ta ciąza jeszcze nie rozwiązana. I tez zdania lekarzy były podzielone, jedni rodzić inni czekać. Ale z perspektywy czasu wiem, ze to był ostatni moment. Zapis ktg się pogorszył z dnia na dzień. Ale wiadomo musisz sama zdecydować któremu lekarzowi bardziej ufasz.

reklama
Z ta donoszona to nie tylko tyg ale i waga pokazuje z usg 3kg to waga niezla no ta lekarka i moja gin tez mowia ze bezpieczniej juz urodzic niz chodzic z takim cisnieniem a ja i tak wkolko leze nic nie robie.

Mimi a jak teraz u Ciebie cisnienie?
U mnie póki co ciśnienie ok, A nawet niższe od prawidłowego co skutkuje bolami głowy. Ale boję się, ze w lato mi podskoczy....

hchy43r8h8l5x99d.png

Powiem ci, ze ja usłyszałam jak poszłam rodzić, ze czemu ta ciąza jeszcze nie rozwiązana. I tez zdania lekarzy były podzielone, jedni rodzić inni czekać. Ale z perspektywy czasu wiem, ze to był ostatni moment. Zapis ktg się pogorszył z dnia na dzień. Ale wiadomo musisz sama zdecydować któremu lekarzowi bardziej ufasz.

No wlasnie sugerowac sie tylko dobrym ktg to chyba lipa bo czekac az bedzie zle to tez nie fajnie wroci maz o 14 to pogadam z nim co robic czy do tego drugiego szpitala probowac sie dostac moze oni czyms obniza to cisnienie.

Dzwonilam do mojej Pani dr i przyjmuje 16-19 w czwartek więc planuje jechać tam na 17.30-18. Zawsze jeździłam z godzinę wcześniej bo już się osoby w kolejkę ustawiają.... Ale tym razem spróbuję Tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry