asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja tez prywatnie raz bylam na Nfz i tragedia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz tez bym wolala urodzic ale jak mnie wkolko odsylaja. Czemu krwawilas co sie dzialo? I czemu trafilas do szpitala 2 tyg wczesniej?Asia nie chcę się wymądrzać ani niz z tych rzeczy ale ja raczej bym rodziła. Wcześniak jest wtedy dziecko kiedy urodzi się przed 36tc lub waży mniej niż 2500kg. Wlasnie u mojej bratowej nie czekali ani chwili dłużej tylko brali na cc bo to jest duże ryzyko dla dziecka. Ty jesteś praktycznie w 38 tc mały waży 3 kg to jest idealny czas. Ja też urodziłam w 38+6 a w szpitalu byłam 2 tyg wczesniej i od razu odstawili luteine i tak się nic nie zaczęło dziać oprócz krwawienia
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mogę się zgodzić. Poszłam prywatnie i lekarz koszmar. A na NFZ babka super. I widać to po ilości pacjentów. Wiecznie są do niej kolejki. Ja wcisnieta została bo moja siostra pracuje w przychodni. Tak to bym czekała na wizytę pewnie ze 3 miesiące.Na NFZ w ogóle się nie przekładają. Czy to ginekolog czy inny lekarz. Ja parę razy byłam na NFZ u dermatologa i też masakra....
![]()

Mi wróciło do normy po ciążyZuza spoznione wszystkiego najlepszego dla pierworodnego![emoji517][emoji516]
Asia, ja bym rodzila. Skonsultuj to ze swoim mezem i lekarzem i podejmijcie decyzje. Juz jest bezpiecznie dla malucha.
Ja dzisiaj z holterem. Mowilam babeczce ze biore dopegyt i mam cisnienie ksiazkowe ale nadal chce sprawdzić. Pewnie wyniki beda ok i juz obedzie sie bez wizyty u lekarza. Ciekawe czy po ciazy cisnienie sie unormuje.