Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Apetyt dopisywał, nie było dnia bez czegoś słodkiego, zwłaszcza ciasta z sezonowymi owocami, które piekłam namiętnie
W środę miałam wizytę, poprzednia była dokladnie 5tyg.temu, a wtedy ważyłam 95,6 kg.... Więc już się psychicznie nastawiłam, że pewnie w ową środę zobaczę na wadze 3 cyferki.................. Zwłaszcza po wiejskim żywieniu
A tu niespodzianka - okazało się, że przez te 5 tyg. utyłam tylko 1,1 kg!!! Szok:-) Chociaż czuję się bardziej ciężka, ale to za sprawą brzucha, który jest gigantyczny, ach strach się bać co będzie, gdy będzie jeszcze większy.15 tydzien to juz calkiem przyzwoicie i ryzyko poronienia znikome. Kurde, nerwa mi pan doktor nakrecil...

Dzień dobry![]()
Na imię mam Inga, i jestem duuuużą ciężarówkąpo ostatniej wizycie u gina (na nfz) ledwie wyszłam z gabinetu i sie rozpłakałam, bo powiedział, że przez to że jestem duża na 100% nie donoszę, chociaż dziecku nic nie jest a ja dbam o siebie i od początku ciąży tracę na wadze. Chciałabym dowiedzieć się jak to wygląda w praktyce, co prawda czytałam to forum prawie całe, ale jednak lepiej mieć się kogo poradzić. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
![]()
PO mojemu cokolwiek cham.Ja bym zmienila lekarza. Masz go na NFZ, czy prywatnie?