madzialenka1988
Fanka BB :)
czesc laseczki 
izabelko trzymaj sie tam
ja jzu od wtorku czuje dogłębne ruchy, nawet widzimy juz jak wystaje z brzuszka hahaha no nie powiem dziwne uczucie hahahaale fajne a moj jaki ucieszony bo zobaczyl to i poczul na wlasna rękę :-)
izabelko trzymaj sie tam
ja jzu od wtorku czuje dogłębne ruchy, nawet widzimy juz jak wystaje z brzuszka hahaha no nie powiem dziwne uczucie hahahaale fajne a moj jaki ucieszony bo zobaczyl to i poczul na wlasna rękę :-)
moj M sie upiera ze mnie nauczy. nie wiem chyba sie boje.
Ale tak jak dziewczyny piszą, basen odpada, bo po pierwsze masa zarazków, po drugie pływający ludzie/dzieci mogą przez przypadek zasadzić mi kopa, po trzecie na basenach krytych jest parno i ciepło, więc dziękuję. A jeziorko czy rzeczka to również skupisko różnych syfów, także pozostaje chłodny prysznic w domu
Na pewno po porodzie zacznę chodzić na pływalnie, planuję od października, kiedy skończę okres połogu - wtedy już nie będzie tak gorąco. A na razie pocę się jak świnia!!!!:-( Moja twarz jest tak mokra, jakbym ją schlapała wodą, rano budzę się z mokrymi plecami, karkiem, włosami twarzą oczywiście.....okropność!!