nadalka
Mama Igusi <3
nie, najpierw miałam 1 z pampersów, potem 2 z pampersów, potem 2 z happy , i teraz 2 z dadyI od poczatku mialas Dade??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, najpierw miałam 1 z pampersów, potem 2 z pampersów, potem 2 z happy , i teraz 2 z dadyI od poczatku mialas Dade??
Zmieniałaś tak, bo musiałaś, bo Iga była uczulona czy z innego powodu??nie, najpierw miałam 1 z pampersów, potem 2 z pampersów, potem 2 z happy , i teraz 2 z dady
nie, bo do szpitala kupiłam jedynki, potem w domu miałam 2, happy dostałam a dada już sama kupiłam jak wszystkie mi się skończyłyZmieniałaś tak, bo musiałaś, bo Iga była uczulona czy z innego powodu??

Fakt, ze przy Karolu od wczesnej ciazy cos mi szeptalo ze chlopak, a scan tylko to potwierdzil i dopiero wowczas zaczelam kupowac typowo "meskie" ubranka, ale scan jednak daje jakies potwierdzenie i upewnia. Inna rzecz, ze tu nigdy nie mowia jaka plec, tylko ze "prawdopodobnie..." - od czasu jak powiedzieli babce ze dziewczynka, to obstawila wsio na rozowo i... urodzila chlopca. Pozwala szpital o odszkodowanie za straty finansowe i moralne, zabolalo. Teraz sie asekuruja.
nie, bo do szpitala kupiłam jedynki, potem w domu miałam 2, happy dostałam a dada już sama kupiłam jak wszystkie mi się skończyły![]()