reklama

Otyłość w ciąży

reklama
obiecne zdjecia ze ślubu z moim przewspaniałym mężusiem:-D:wink:

DSC07119.jpgDSC06997.jpg

kłaczek- ja też za Was trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze...musi być dobrze ;) !!!

madzialenka1988- śliczna Panna Młoda ;) no i Pan Młody też przystojniacha:tak: wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)

Dziś byłam u gina i cieszę się jak głupia bo schudłam kilogramik haha, lepsze to niż nic ;D a mój Jaś waży ok 2,6 kg:-D a się martwiłam, że może jakąś hipotrofie mieć, na szczęście wszystko idzie w masę hehe :-D niech rośnie ;)
Ale dziś duchota, u nas już popadało nawet przez chwilę ale nadal upalnie.
Aaaa i jeszcze chciałam zapytać czy Wasze dzidzie też tak mocno pchają swoje syrki Wam pod żebra i pod cycki? Mój Młody może nie należy do zbyt ruchliwych, ale te swoje małe nóżki tak mi wpycha, że aż nie wiem chwilami jaką mam pozycje przybrać ;D

Ostatnia edycja:
Pięknie wyglądałaś, ach kiedy ja będę wychodziła za mąż...:( Powiedziałam jakieś pół roku mojemu, że ma mi się oświadczyć na porodówce jak już wszystko będzie w porządku:D Ciekawe czy mnie posłucha, bo póki co o ślubie mówimy, a pierścionka jak nie było tak nie ma...

Lolcia moja to tak mi czasami sie zaklinuje pod zebrami ze normalnie masakra jakbym kij połkneła:szok::-)

Madzialenka slicznie wygladałas :-):-) my w tym roku bedziemy 16 rocznice slubu obchodzic ....a 18 lat juz razem jestesmy weterani:-D:-D

reklama
kłaczek &&&&&&&&&&&&&

mam filmik z moim nerwosolem :) tylko nie pomyślcie że ja jestem wyrodna matka, poprostu dziecko sobie musiało popłakać i pokazać nerwy.. a skoro żadne próby uspokojenia nie pomogły.. to mamusia zamiast się złościć to nagrała Igusię aby pokazać tatusiowi jak się zachowuje jak go nie ma :)

Wideo0005 - YouTube

p.s. jeżeli ktoś będzie pytał czy ona nie ma kolki - nie , nie ma :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry