reklama

Otyłość w ciąży

Paula z tego co pamiętam Mimi korzystała z takiej poduszki,ja nie i nie pomogę:(
Szafirek ja mam 7 flanelowych, 7 tetrowych i 1 bambusową,mi starczaja,robię pranie pieluszek raz w tyg. No ale Dominik nie ulewa...Nie wiem ile wtedy się przydaje. Ja używam jak karmię i wycieka mu mleko z buźki,często on się "bawi",podczas spania zrolowana pieluszka trzyma smokusia żeby nie wypadał z buzi i po kąpieli,kładę na ręcznik(flanelka i tetra fajnie chłoną wodę)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula ja mam nr 4 i z jednej strony jestem zadowolona z drugiej wolałabym chyba nr 3. Bo nie zawsze podkładam pod nogi tą dolną część- czasem mnie dusi i niestety przez to wyginam ją i mi pękł materiał.. Ale ogólnie, nie wyobrażam już sobie spać bez rogala :)

Zuza dziękuję :). Ja kupiłam 1 bambusową, mam 12 tetrowych i 2 flanelki.. Zastanawiam się właśnie ile czego dokupić :)

Ja musze mieć coś między nogami (jakkolwiek to brzmi... [emoji16]), na razie roluję kołdrę, ale wtedy nie starcza jej dla M [emoji16] więc myślę czy wziąć

oar8csqvbcoxk154.png

reklama
Podzielcie się śniegiem. Ja wielki zwolennik zimy a śniegu nie mam8-)

Dziewczyny piękne te Wasze maluchy, a jak szybko rosną. No cuda:)

Szafirek my mamy ok 20 tetrowych i 5 flanelowych. Teraz powoli pozbywam sie tetrowych bo nie każde warzywo czy soczek chce się z nich sprac. Będę miała szmaty na świąteczne porządki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry