Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W kolejce mnie nigdy nikt nie przepuścił, gorzej....jak otworzyła się nowa kasa, to ludzie mnie prawie staranowali, rzucając się do niej, taki młody chłopak co stał przede mną, przywalił mi plecakiem i nawet nie przeprosił!!!!
Mogłabym się już rozpakować
Podpisuje się od tym... Coraz częściej boli mnie podbrzusze...Jeju mi też tak bardzo cięęęęęężko z tym brzucholem, chodzić mi ciężko, czuję każdy krok ukłuciem w pęcherz, nogi bolą od ciężaru....Mogłabym się już rozpakować
![]()
, im bardziej zbliza sie termin tym wolniej ten czas leci 

No co Ty?? Ja za tydzień zaczynam intensywnie myć okna, robić spacery po schodach i ogólnie sprzątaćNiesety my najmniej mamy do powiedzenia ,to dzieciaczki zadecyduja kiedy wyjsc;-),ja tez juz rady nie daje ciezko mi chodzic ,cokolwiek zrobic i tylko bym marudziła, im bardziej zbliza sie termin tym wolniej ten czas leci
Smaka mi narobiłyscie
Miłego dzionka dziewczynki :-)
U nas dziś ok 8 rano była burza lało i grzmiało straszliwie, a teraz znów leje, a chciałam się na jakieś zakupy wypuścić ;|No co Ty?? Ja za tydzień zaczynam intensywnie myć okna, robić spacery po schodach i ogólnie sprzątać
Właśnie wróciłam od lekarza, Zuza ma ok. 3 kg, nie wiem ile mierzy, ale wszystko jest w porządkuLiczyłam na takie samo zdjęcie jakie ma Fasolka35, ale Zuza cały czas jest buzią do mojego tyłka
![]()
mam nadzieję, że jak zacznę rodzić to ta babka nie będzie miała akurat urlopu, co by się mną zajęła (ja w życiu nie leżałam w szpitalu i aż się boję
)