reklama

Otyłość w ciąży

Nie ma się czego obawiać jeśli chodzi o serki camembert i brie produkowanych w Polsce.:-D Bo nasze produkty są robione z mleka pasteryzowanego, więc można bez grzechu je jeść i ja sobie nie odmawiam, bo też jestem fanką serków z "białą kołderką":-D. Niebezpieczeństwo kryje się w serach produkowanych ze świeżego mleka, warto przed zakupem przeczytać skład sera.

Okropnie mi dziś cięęęęężko.....co najgorsze, od paru dni mam zdrętwiałe palce i to przez cały czas!! Rano jak się budzę, mam zdrętwiałe całe dłonie, z bólem staram się je "rozruszać", drętwienie "puszcza", ale opuszki palców mam zdrętwiałe cały dzień.:baffled: Muszę o tym pogadać z lekarzem, a wizytę mam w środę.

reklama
Jesteś 100% pewna co do tych serków? A tu chodzi tylko o to mleko czy o tą pleśń też??
A wyczytałam, że tylko o mleko na szczęście:D
Kurcze, a ja troszeczkę spanikowałam i nie kupiłam sobie wczoraj serka, co więcej, w sobotę chciałam sobie zrobić badania na listeriozę, bo mało kto potrafi zjeść 3 serki Turka Brie w ciągu paru godzin...
PS. Tylko dlaczego te serki są takie drogie?;>

Czekam na mojego aż przyjedzie usmażyć kotlety, bo ugotowałam ziemniaki i sos i w kuchni zrobiła się sauna;/ A okna nie otworze na szerokość, bo mam zabudowane szafki pod oknem i już nie dosięgam do okna;p Wizz??

coś tu ostatnio mało się pisze... ja zaglądam często, bo nudzę się okropnie. Poduszeczkę dla małej skończyłam, więc teraz haftuję rozpoczęty jakiś czas temu obrazek:) miłego wieczorku życzę

Dobry wieczór ;D ja się dziś leniłam nad jeziorkiem, jaka woda cieplutka a ja jedynie po kolana sobie nogi pomoczyłam ;( i burza była ;(

He zahaczyłam dziś o niezdrowego Maca :-D bo Ainhoa zrobiła mi wczoraj smaka :-) jejkuu jak mi już ciężko z tym brzuchem ;|
Ej dziewczyny któraś z Was mogłaby się w końcu rozpakować, bo coś tu się nudno robi hehe ;D

reklama
ja tez dzis zabronionego Maca jadlam :-) ale padalam na twarz od jezdzenia po miescie w tym upale. i wyobrazcie sobie ze nikt nie ustapil mi miejsca chociaz brzucho widoczny jak nie wiem jest.... gdzie ta empatia? :angry:

ja jeszcze sporo do rozpakowania a mysle ze nawet po terminie bede chodzic :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry