reklama

Otyłość w ciąży

kłaczku odnośnie tych duuużych kobitek w UK to w zupełności się z Tobą zgadzam, niektóre są wieeeelkie my to do nich "barbie" jesteśmy haha ;D

Miłej niedzieli ;)) ja zaraz nad jezioro jadę ;D

reklama
Ja pierwsze dziecko ważyłam z wagą 98 kg.
Nikt nic nie mówił.
Teraz przybyłam 10 kg.
Ważę obecnie 80 kg.
Także nie za dużo, nie za mało.
Z pierwszym dzieckiem przytyłam 30 kg, także dość sporo, ale szybko udało mi się to zrzucić, bo w przeciągu pół roku wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży, a nawet trochę mniej ważyłam, niż jak zaczynałam ciążę :)
Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo nie ukrywam, że niby przytyłam prawie książkowo, ale jednak nie ukrywam, że trochę mi ciążą te dodatkowe kg.

Witam się wieczornie ;** w trójmieście dziś pogoda była super, bo nie było upału i tak grilowo było ;D ale teraz już deszczyk sobie pada:no:
Ainhoa ale mi się wzięło na jakiegoś fast fooda z Maca jak napisałaś o Macu ;D może jutro się bujne na jakieś "pyszne dziadostwo" ;D hehe

A ja jeszcze 2 cheeseburgery zakupiłam:D Nie mogę spać;/ Ale ide do łóżka, bo mój wstaje o 5 to musiałabym mu naszykować śniadanko do pracy, a to duży chłop jest, więc niech sobie chociaż raz sam naszykuje;p

hej ciężaróweczki moje kochane:-)

ja dzisiaj bylam na badankach i glukozie, ja pierdziut na sama mysl o niej robi mi sie niedobrze:szok:

ale dalam rade bez cytrynki hehe

teraz zjadlam pyszna bułeczke z serkiem brie i ogóreczkiem mmmniam

upal niesamowity,parówka totalna.

laski te mega paki pampków to wam chodzi o te za 50zl co sa??

aaa i jeszcze pytanko, czy któras z was jest obecnie w londynie?? bo chodzi mi glownie o pogode jaka tam jest obecnie,jakie ciuchy zabrac bo wybieram sie z mezem do jego siostry do luton w piatek :-D

reklama
hej ciężaróweczki moje kochane:-)

ja dzisiaj bylam na badankach i glukozie, ja pierdziut na sama mysl o niej robi mi sie niedobrze:szok:

ale dalam rade bez cytrynki hehe

teraz zjadlam pyszna bułeczke z serkiem brie i ogóreczkiem mmmniam

upal niesamowity,parówka totalna.

laski te mega paki pampków to wam chodzi o te za 50zl co sa??

aaa i jeszcze pytanko, czy któras z was jest obecnie w londynie?? bo chodzi mi glownie o pogode jaka tam jest obecnie,jakie ciuchy zabrac bo wybieram sie z mezem do jego siostry do luton w piatek :-D

Samolotem czy samochodem?;>
Ja tez lubię te serki Brie Turka, ale póki co sobie darowałam, bo one tak niezbyt na ciążę wskazane, rzadko wywołują listerię, jak jesz jeden na tydzień to pewnie jeszcze rzadziej, a ja potrafiłam jeść codziennie 125 gram...:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry