Mimi2330
Fanka BB :)
A skurczy już nie masz? Ucichlo?Oby! Bo pobyt w szpitalu mnie dobija..
Może wapno sobie zrób na tą wysypke?
Dziękuję za kciuki i wsparcie.. Nadal w dwupaku jestem. Chciałabym mieć to za sobą..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skurczy już nie masz? Ucichlo?Oby! Bo pobyt w szpitalu mnie dobija..
Może wapno sobie zrób na tą wysypke?
Dziękuję za kciuki i wsparcie.. Nadal w dwupaku jestem. Chciałabym mieć to za sobą..
Kiedy teraz wiZyta?To masz przekichaneale jeszcze tydzień ferii
Agunia, pewnie tyle co radości to strachu masz teraz przy jego chwiejnych kroczkach [emoji4]
Ja to w ogóle się zastanawiam, jak z 1 sobie poradzę [emoji23] bardziej niedoświadczonej nie znajdziecie ode mnie [emoji23]
Szafirek, już bliżej niż dalej :* wysyłam Ci wiązkę pozytywnej energii! [emoji9]
Mimi, niezłe uczuleniepoobserwuj się właśnie po odstawieniu leku. Mnie głupie witaminy dla ciężarnych uczuliły, na dłoni od zewnątrz mnie wysypało, a swędziało tak, że klękajcie narody :/
Nawilżaj sobie to miejsce, bo suchość też wzmaga swędzenie
A ja dziś wyjątkowo nieco gorzej się czuję, brzucho mnie dziś pobolewał. Mam nadzieję, że to tylko rozciąganie.
![]()
Kasia on dopiero zaczyna swoją przygodę bo do przedszkola nie chodził [emoji1]
Zuza myślałam ze nie będzie chciał chodzić a tu szok.... on nie chce wychodzić hehe mam nadzieję ze szybko sie zaklimatyzuje
![]()
Jak teraz do zerówki, to szkoła też wcześniej? W sensie w wieku 6l?Kasia on dopiero zaczyna swoją przygodę bo do przedszkola nie chodził [emoji1]
Zuza myślałam ze nie będzie chciał chodzić a tu szok.... on nie chce wychodzić hehe mam nadzieję ze szybko sie zaklimatyzuje
![]()
Colorado żadna z nas nie była doświadczona przy 1 dziecku. Ja zajmowałam się wieloma dziećmi i sądziłam, że się na tym znam, a jak 1 raz zostałam z młodym sama w domu bo mąż pojechał go zarejestrować do urzędu to wpadłam w panikę, że wszystko zależy teraz tylko ode mnie. Początki zawsze są trudne
![]()
Mimi super, że synek poszedł do zerówki. Ty odpoczniesz a jemu to wyjdzie na dobre.
Colorado każda młoda mama ma takie rozterki.
Jak duża się urodziła to też byłam zielona. Nie miałam internetu, wiedzę czerpałam głównie z czasopism. Nie miał mi kto doradzić, jedynie babcie. Z maluchami nigdy nie miałam do czynienia. Ale wszystko samo przyszło.
Pamiętam jak pierwszy raz ją kąpałam to teściowa stała obok i nie wiedziała co robić, a ja sama się szybko uwinęłam. Instynkt [emoji4]
![]()
![]()