Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę, ale że tak wcale nie działa? Ja z synem przytyłam 23kg, a potem poród i kp przez 9m łącznie zeszło 18 kg. Teraz przytyłam tylko 8 i jakby tak ekstra 10 stracić to bym była HappyŻyczę wam z całego serca tego, żeby kp pomogło wam zrzucić kilogramy, ale u mnie nie działa... [emoji24]
Miałam takie myśli, jak już w szpitalu byłam na obserwacji, że jak już konieczne będzie CC, to mogliby tego tłuszczyku z brzucha trochę mi zabrać, tak mi się fantazjowało, że przeszkadzałby w zeszyciu rany... śmiejcie się hie hie.Oj tak w UK był duży wybór rozmiarów, ale wtedy tego nie potrzebowałam. Super by było połączyć CC z liposukcją haha, ale nie ma tak dobrze![]()
Kurde, to ja się boję, że jak mnie rozkroją, to jakieś głupie komentarze będą walić, jak zobaczą ile mam tłuszczora [emoji33]Miałam takie myśli, jak już w szpitalu byłam na obserwacji, że jak już konieczne będzie CC, to mogliby tego tłuszczyku z brzucha trochę mi zabrać, tak mi się fantazjowało, że przeszkadzałby w zeszyciu rany... śmiejcie się hie hie.![]()