Colorado1989
Fanka BB :)
Nagini, w domu zawsze się coś do zrobienia znajdzie
mnie teraz mąż strofuje i nie pozwala na wszystko [emoji23]
Ty nie zazdrość, planuj następne [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heh wiesz nawet przeszło mi przez myśl, że gdybym była młodsza i miała więcej miejsca w domu to w sumie chciałabym jeszcze jednego chłopczykaNagini, w domu zawsze się coś do zrobienia znajdziemnie teraz mąż strofuje i nie pozwala na wszystko [emoji23]
Ja biorę te pigułki, na razie wygląda, że działają [emoji16]To waga i tak ładnie leciała [emoji8] a resztę dogubisz, zobaczysz, hormony pewnie coś zakłócają...A bierzesz/brałaś te mikropigułki jednoskładnikowe?
Czytałam sobie wczoraj o nich, jestem ciekawa ich, skoro to sam progesteron![]()
A masz jakieś krwawienia/plamienia niezidentyfikowane? Bo to czytałam jest częsty minus ... Ale to pewnie i tak co organizm to reakcja [emoji4]Ja biorę te pigułki, na razie wygląda, że działają [emoji16]
A co do wagi to mam wrażenie, że to IO mi przeszkadza w schudnięciu. Trzymam dietę, ale nie mogę brać leków, więc jest trudno.
Jeju, ten czas właśnie tak leci! Takie pyk, dziecko urodzone, potem nagle ma rok, potem 8 lat a potem to przygotowania do ślubuŻe jest sierpień - tak, że będę mieć za 11 dni cesarkę i zobaczę Bruna - nie dociera [emoji23][emoji23][emoji23] jakaś abstrakcja [emoji33]
Ja mam Dermatix ale jeszcze ani razu nie smarowałam - no blizna jak blizna, a smarować wolno i tak dopiero jak się rana zagoiDziewczyny z cesarskim doświadczeniem [emoji8] mam pytanko [emoji16] jest sens kupować te plastry typu sutricon, albo żele/maści z silikonem do gojenia?
Położna nam coś przebąkiwała o tym, ale jednoznacznie ani nie polecała, ani nie odradzała [emoji16]
Jeju, gratuluję podwójnego szczęścia - no i spadek wagi piękny! Mam swoje spostrzeżenie że tyle ile moja córa przybiera na wadze tyle ja tracę karmiąc piersią, więc u ciebie x2A ja się Wam z wrażenia zapomniałam pochwalić, że urodziłam 20 lipca, niestety ciało nie chciało współpracować i trzykrotne podejście (wywoływanie) do porodu skończyło się harakiri... grunt, że dziewczynki są zdrowe. Ale i chciałam się pochwalić innym "osiągnięciem", ważę mniej niż przed ciążą. Na dzień dzisiejszy mam 113.3kg na wadze, w dniu porodu było 139kg 0_o ... i ciągle spadam, bo nie mam czasu na jedzenie, pisanie, spanie, do tego ciągle schodzą ze mnie obrzęki. Może uda mi się spaść na wadze poniżej 100? Trzymajcie kciuki i życzę Wam powodzenia![]()
Ile osób tyle zdań, ja starszego urodziłam z nacięciem i pęknięciem szyjki, młodszą też próbowałam, ale skończyło się cięciem i jak bym miała mieć trzecie to zdecydowanie snWeronika przepraszam nie wiedziałam/ nie zapamiętałam....
Luiza dzielna kobieta jesteś! dałaś radę na cc, teraz opiekujesz się bliźniaczkami, podziwiam
Ja się zastanawiam czy to cc nie jest lepsze niż snkrocze potem rozwalone... ;/
Miałam krwawienie jakoś koło 12 dnia pierwszego opakowania, trwało chyba z 5 dni. Od tego czasu nic, a kończę drugie opakowanie. A metformina niby jest lekiem bezpiecznym podczas karmienia, ale w Polsce go nie przepisują raczej.A masz jakieś krwawienia/plamienia niezidentyfikowane? Bo to czytałam jest częsty minus ... Ale to pewnie i tak co organizm to reakcja [emoji4]
Io faktycznie może utrudniać mocno chudnięcie, zwłaszcza bez metforminy, ale dopóki karmisz to pewnie jej nie możeszale to wszystko jest do ogarnięcia, czasem trzeba to tylko na chwilę w czasie odsunąć [emoji8]
Śliczne dziewczynki! I chyba fajnie, że różne - będą miały większe poczucie indywidualnościDzieciami zawsze i chętnie się chwalę...No i jestem dumna z najstarszego, tak sięuparł, tak się zaparł, że poszedł do pracy na wakacje, moja siostra pracuje w salonie samochodowym to w ichniej myjni załatwiła mu pracę
A to moje alieniki:
Marta to ta biedroneczkaEmilka w białym bodziaku. Na wspólnej focie Marta to ta po lewej (wyżej)
Zobacz załącznik 885726 Zobacz załącznik 885727 Zobacz załącznik 885728
Czysta prawda!I tak nie będziesz sexy z młodym uwieszonym u cyca godzinamiPrzez te upały młodej się chce więcej pić, a ja czuję się jak krowa dojna, wiecznie cycki na wierzchu. Dobrze, że chociaż efekt widać bo przez 13 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 630 gram![]()
![]()
To witam w klubie bo moje dzieci też tak rosną i oboje jak małe michelinkiNo nie narzekam na swoje mleczkoSyn na samej piersi w 1 miesiącu przybrał 2kg i ogólnie do roczku wyglądał jak ludzik Michelin
A co do sexy wyglądu, chciałabym gdzieś wyjść do ludzi, ubrać się porzadnie i umalować. Nawet do głupiej biedry bym mogła pojechać. 3 tydzień mija jak ja nigdzie nie byłam po za spacerem na moim zadupiu. Po za tym musiałabym kupić sukienkę na 50-tke mojej chrzestnej i na chrzciny małej we wrześniu. Ponieważ nigdzie się bez niej ruszyć nie mogę muszę zamówić ja on-line. Nigdy tak nie kupowałam ubrań, więc mam obawy. Mam wprawdzie kilka sukienek, bo wagę mam już dawno przedciążową, ale żadna nie ma łatwego dostępu do cycków [emoji14]
Mocno trzymam kciuki!Hej, ja po monitoringu, wygląda na to, że pęcherzyk pękł wczoraj/dziś rano [emoji4] za tydzień jeszcze dla potwierdzenia zrobię progesteron. Teraz drugie badanie męża i we wrześniu dalej konsultacje co robimy.
Z metforminą to u nas są ogólnie cyrkiMiałam krwawienie jakoś koło 12 dnia pierwszego opakowania, trwało chyba z 5 dni. Od tego czasu nic, a kończę drugie opakowanie. A metformina niby jest lekiem bezpiecznym podczas karmienia, ale w Polsce go nie przepisują raczej.