Ka.2606
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji3]Mamy +90g! [emoji3] I pępuszor odpadł [emoji3] dobrze, że jak mąż go obrabiał, bo ja bym jeszcze zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! [emoji3]Mamy +90g! [emoji3] I pępuszor odpadł [emoji3] dobrze, że jak mąż go obrabiał, bo ja bym jeszcze zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]
Super, szybciutko odpadł [emoji106]Mamy +90g! [emoji3] I pępuszor odpadł [emoji3] dobrze, że jak mąż go obrabiał, bo ja bym jeszcze zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]
W body z długim rękawem, spodenki i skarpetkiColorado jak ubrałaś synka na wyjście że szpitala?
No, też się dziwię, zwłaszcza że do wtorku źle go pielęgnowaliśmy, bo myśleliśmy, że trzeba go czyścić od zewnątrz, a nie od wewnątrz [emoji23][emoji23][emoji23] dopiero położna nas sprostowała [emoji6]Super, szybciutko odpadł [emoji106]
Chociaż dobrze ze wam powiedziała. Ja przy 1 synu też nie umiałam i miał aż miesiąc pępek... Filipowi już dobrze pielegnowalam i szybko odpadłW body z długim rękawem, spodenki i skarpetkiale już go niczym nie przykrywałam, bo ciepło było i tak
No, też się dziwię, zwłaszcza że do wtorku źle go pielęgnowaliśmy, bo myśleliśmy, że trzeba go czyścić od zewnątrz, a nie od wewnątrz [emoji23][emoji23][emoji23] dopiero położna nas sprostowała [emoji6]
Mamy +90g! [emoji3] I pępuszor odpadł [emoji3] dobrze, że jak mąż go obrabiał, bo ja bym jeszcze zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]