Mimi2330
Fanka BB :)
U Was są dostępne te 5w1??Jaki słodziak z Bruna! [emoji7]
Kurcze, kiedy Antek był taki malutki... [emoji39]
My jedziemy szczepionkami 5w1. Teraz po roku czeka nas mmr i okropnie się go boję..
Zdrówka dla Ziemka! [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Was są dostępne te 5w1??Jaki słodziak z Bruna! [emoji7]
Kurcze, kiedy Antek był taki malutki... [emoji39]
My jedziemy szczepionkami 5w1. Teraz po roku czeka nas mmr i okropnie się go boję..
Zdrówka dla Ziemka! [emoji4]
My mamy refundowane z racji że Antoś to wcześniak, więc przychodnia musi się martwić o ich dostępność [emoji6] do tej pory nigdy nie było problemu.U Was są dostępne te 5w1??
A moze to nie wirusowkaSuper chłopak z Bruna [emoji7] Szafirek, pochwal się Antkiem [emoji4]
Dziewczyny, u mnie 18dc, 3 dni po pozytywnym teście owu. Planowałam jeszcze poprawić [emoji173]️, ale chyba jakaś wirusówka mnie dopadła, bo mam straszne bóle głowy i mdłości i raczej nie dam rady. Ale chyba nie będzie wielkiej straty co?
Spoko ;p ja tylko tak glosno mysle i zaciskam kciuki. :*Hahaha ale Ty masz krótsze cykle. Nic sobie jeszcze nie wkręcam bo to za wcześnie. Akcja "szukam objawów" zaczyna się za tydzień [emoji16]
Ja jestem za. Prawie się znamy jak łyse konie i tak już [emoji16]Ka, myślę, że cykl dobrze wykorzystany, skoro była owulacja [emoji4][emoji4]
Dziewczyny, też mam opory z wrzucaniem zdjęć, z dzidziolem tłumacze sobie tyle, że będzie większy to i będzie wyglądał już nieco inaczej
Tak swoją drogą, bo już kiedyś o tym myślałam, może założyłybyśmy jakaś tajną albo zamkniętą grupę na FB? Taką, do której nikt spoza nie będzie miał wglądu, a my będziemy mogły swobodnie sobie zdjęcia wysyłać i gadać nieskrępowaniejak to widzicie??
Ja tez jestem zaKa, myślę, że cykl dobrze wykorzystany, skoro była owulacja [emoji4][emoji4]
Dziewczyny, też mam opory z wrzucaniem zdjęć, z dzidziolem tłumacze sobie tyle, że będzie większy to i będzie wyglądał już nieco inaczej
Tak swoją drogą, bo już kiedyś o tym myślałam, może założyłybyśmy jakaś tajną albo zamkniętą grupę na FB? Taką, do której nikt spoza nie będzie miał wglądu, a my będziemy mogły swobodnie sobie zdjęcia wysyłać i gadać nieskrępowaniejak to widzicie??