Indziorka
Fanka BB :)
Hej Babeczki 
Ja miałam koszmarną noc, ja już czuję się jako tako, ale mój to masakra, od 4 to już w ogóle nie spałam tylko słuchałam jak oddycha :/ aż strach pomyśleć, co to będzie jak już dzidź będzie
tak mi go strasznie szkoda było :/ i biedaczek do pracy iść musiał :/ Ja jeszcze się trzymam w dwupaku
Bóle powróciły, więc może ten tydzień okaże się szczęśliwy
Kłaczek To dobrze, że już lepiej z Karolem w końcu jutro ma urodziny (o ile się nie mylę
), a z tą Twoją ręką to kaszana jednym słowem :/ No ale wychodzą zamówienia i Karol na rękach :/ a maści jakieś rozgrzewające stosujesz, albo amol (amol dobry na wszystko
)
Marta Nie ma obijania się
Jak jest sprzęt w domu to córę weź do towarzystwa i kondycję poprawiaj
Nawet nie dla samej wagi tylko dla swojego dobrego samopoczucia- wiesz endorfiny i te sprawy
a na feriach to na basen z Patką
ja to mam takie loty na basen, że brak słów normalnie 
Pam Mój mózg nie ogarnia, więc ja bym ani tyle przy książkach nie wysiedziała
Mam problem nawet z przeczytaniem książki dla przyjemności, bo potrafię wątek zgubić
Także powodzenia 
Martusia To co się z Wami dzieje? może jest potrzebny jeden mądry lekarz, co oprócz diagnozy zacznie leczyć, a nie biedną matkę straszyć?
Ja miałam koszmarną noc, ja już czuję się jako tako, ale mój to masakra, od 4 to już w ogóle nie spałam tylko słuchałam jak oddycha :/ aż strach pomyśleć, co to będzie jak już dzidź będzie

Kłaczek To dobrze, że już lepiej z Karolem w końcu jutro ma urodziny (o ile się nie mylę
Marta Nie ma obijania się
Pam Mój mózg nie ogarnia, więc ja bym ani tyle przy książkach nie wysiedziała

Martusia To co się z Wami dzieje? może jest potrzebny jeden mądry lekarz, co oprócz diagnozy zacznie leczyć, a nie biedną matkę straszyć?