Marcia,u Ciebie teraz tylko czekac i robic test za jakies 10 dni pewnie

Powiem Ci ze sie naczytalam tyle pozytywow o metforminie ze mam nadzieje ze Ci sie uda w tym cyklu, choc Ty normalnie jajeczkujesz wiec masz niby latwiej

Mi sie te cykle w tym roku tak straszne zrobily.. tzn 2 ostatnie to juz wogole, choc jak spisalam dlugosci cykli z 5 ostatnich lat,to straszny misz masz i 80-90 dniowe sie juz zdarzaly,wiec moze mialam te jajniki zle juz wczesniej a tamta ciaza to byl jakis cud

Ale jak sie nie planuje to sie zawsze zajdzie,wrr. Co do pytania o mdlosci, tez mam wiec to chyba normalne, i z tego co czytalam to po prostu tak jest,a im wieksza dawka tym gorzej. U mnie jest tak,ze ok 30min po wzieciu tabletki robie sie senna,boli mnie glowa, i mdlosci mam ktore potem w ciagu dnia tez wystepuja. Jaka dawke masz? Ja 2x500, i koniecznie z jedzeniem trzeba brac.
Dzis od rana mnie lapia jakies dosc mocne bole jak na @, i juz nie wiem,czy to na owu,czy na @ czy po leku,eh.
Mam pytanko do Was ogólnie, miała ktoraś z Was jakis zabieg laparoskopowy w narkozie? Głównie chodzi mi o to czy otyłość nie jest jakimś przeciwskazaniem bo różne opinie czytam...