reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Aaa noo to prawda...czas leci jak szalony, teraz dopiero widzę jak to ucieka wszystko dopiero się urodził, a już jest z niego kawał chłopa :-D a ja się starzeje hehe ;D

A ja za 7 dni skończe 22 lata ;D buhaha no co starość nie radość, młodość nie wieczność ;D Marcia 30 lat to jeszcze młoda "dupa" jesteś ;) ! Z resztą lata latami, ale najważniejsze jest to na ile się czujesz ;) ja to chybazawsze zostane "młoda duchem" ;D fakt mimo wszystko jeszcze pstro w głowie mam ;)

Ostatnia edycja:
witam:)
Lolcia to Jaśko nieźle zasuwa z zębami:) u nas od 2 tyg dziąsła walczą ale nie mogą się zębole przebić.
Marcia no z tą 30ką to tak jest hihi. Ja jak w sierpniu skończyłam to się śmiałam, że nowy etap zaczynam, bo - dzieścia się skończyło:)
Miłego dnia. A... i jeszcze się pochwalę, że poczyniłam pierwsze kroki w stronę siłowni i w będę dojeżdżać do miasta i mam nadzieję, że motywacji mi wystarczy:)

Witam sie dziewczynki :-)no Kłaczek one przy nas małolaty ;-)a u nas dzis pierwszy zebolek wyszedł :-Dw koncu bo juz tak długo opuchniete dziasła i w ogole a pod skora obok drugiego widac i tez na dniach pewnie wyskoczy:cool2:

reklama
oj klaczku mój synuś niedawno mnie uświadomił, że jestem stara. noto ja się go pytam, czy już jestem, a on "no, za 5 lat już będziesz":) hehe dla dziecka to człowiek od razu stary jest:)

Do góry