reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
hej!!!! dawno nie pisałam ale czytam Was praktycznie codziennie !!!! Kłaczku gartulacje i trzymam kciuki aby wszsytko było ok!!!!napewno bedzie!!!!!!!!!
ja byłąm w piatek na wizycie dzidzia roziwja sie prawidłowo, póki co wszystko dobrze tylko jakies zakarzenie dróg moczowych mam i musiałam antybiotyk wziaść!!!!
Do Wszystkich starających sie!!!!Bardzo mi przykro kochane ze tak wam jakos nie wychodzi ale trzymam za Was kciuki całyczas i na pocieszenie Powiem ze moja waga startowa była sporo większa niż u Eweliny wiec i ja twierdze ze kg nie odgrywaja tu roli pierwszoplanowej, głowy do góry będzie ok!!!!!pozdrowionka :-)

agusia fajnie ze u ciebie wszystko ok. Patrze ze najgorsze 12 tygodni przetrwałas i teraz weszłas w chyba jaleprzy okres ciazy, fajnie ci ..:tak:

Witam.
Sobota leniwie się rozpoczyna a mi się nic nie chce. No chyba kopniaka na rozruch potrzebuję:)
Miłego dnia:)

reklama
Kłaczek Powiem Ci, ze ja ze wczesnej ciąży niewiele pamiętam, może dlatego, że przywykłam, że cały czas mnie mdli już i nie przechodzi nawet jak się zwymiotuje :p a to, że bardzo często chodzę do ubikacji zauważyłam dopiero pod koniec :D Takie uroki ;)

Ja mam załamanie, nie mam ochoty w ogóle do swojego się odzywać, zostawia mnie samą ze wszystkim, a jak o coś poproszę to tak jakbym nic nie mówiła :/ ogólnie mam dość, bo złotych gór nie wymagam, a od wszystkiego się miga jak może, aż dzisiaj cały dzień zaryczany i w sumie pokłócony :/ a on fochy strzela, że mówię, że potrzebuję pomocy:szok: nosz ku*a nie jestem robotem :/

Do góry