reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Beato już samo to co Ci gada świadczy o jego poziomie wiedzy. ja miałam świetnego endo, wciskał mnie co miesiąc na wizyty, wypisywał skierowanie na badanie bez żadnego ale, pytał się jak się czuje po lekach, jak ciąża przebiega itp.

przepraszam za wścibskość, ale czy u Ciebie tarczyca jest rodzinna? bo wiesz, sama waga nie jest wyznacznikiem, że nie możesz w ciążę zajść czy co, mnie straszono tyloma rzeczami że aż włos stawał... także pojedź do nowego lekarza, żądaj badań. powiem Ci że nie z takimi wagami i chorobami ludzie w ciążę zachodzą... trzeba szukać dobrego lekarza.

przytyć... hormony jednak też robią swoje. ja jak przez rok brałam antykoncepcję skoczyło mi 10kg, wyobrażasz sobie? tabsy źle dobrane. no ale tego nie sposób stracić... tak szybko i łatwo.

głowa do góry, on ma leczyć Twoją tarczycę, nie wagę.

reklama
dzieki martusia za słowa otuchy jak pisałam wczesniej ze mam dzis umówiona wizyte do endo no i lipa kolejny cuil powiedział ze wyniki sie robi co pól roku a jesli planuje zajscie w ciąze to mam isc do ginekologa koniec rozmowy powiedziałam swoje mu co mysle na ten temat i wyszłam jebnąc dzrzwiami aż mi sie ryczec chce nikt nie chce mi pomóc:angry:
Beato już samo to co Ci gada świadczy o jego poziomie wiedzy. ja miałam świetnego endo, wciskał mnie co miesiąc na wizyty, wypisywał skierowanie na badanie bez żadnego ale, pytał się jak się czuje po lekach, jak ciąża przebiega itp.

przepraszam za wścibskość, ale czy u Ciebie tarczyca jest rodzinna? bo wiesz, sama waga nie jest wyznacznikiem, że nie możesz w ciążę zajść czy co, mnie straszono tyloma rzeczami że aż włos stawał... także pojedź do nowego lekarza, żądaj badań. powiem Ci że nie z takimi wagami i chorobami ludzie w ciążę zachodzą... trzeba szukać dobrego lekarza.

przytyć... hormony jednak też robią swoje. ja jak przez rok brałam antykoncepcję skoczyło mi 10kg, wyobrażasz sobie? tabsy źle dobrane. no ale tego nie sposób stracić... tak szybko i łatwo.

głowa do góry, on ma leczyć Twoją tarczycę, nie wagę.

Czesc dziewczynki!

sukkub to wszystkiego najleprzego na nowej drodze zycia :-)

beata nie poddawaj sie szukaj dalej lekarza ktory sie toba zajmie na dwoch debilnych doktorkach swiat sie nie konczy...

dzisiaj nie mam na nic sily chce mi sie spac a powinnam ogarnac chate i jechac na zakupy bo jutro przytuje moja znajowa ze szwecji i przywiezie mi marakuje uwielbiam ten owoc a u nie nie ma nigdzie wiec jak leci to zawsze mi przywozi bedziemy z Krystiankiem bardzo wdzieczni za zaspokojenie naszych zachcianek :-)

Witam :-)

Kłaczek karolek przystojniacha ze hej :tak::-)

Sukkub no a ja myslałam ze wyjechaliscie i zamilkłas ;-) no czekamy na foto :-) u nas tez wieje juz od niedzieli :nerd: a malenstwo bryka to fajnie ,fajne uczucie ;-).

Ciezaroweczki jak tam samopoczucie :-)

Starajace sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

ja umowiłam sie do gina na przyszły tydz bo jakies cuda sie dzieja brzuch boli @ była typu pojawiam sie i znikam i jakas inna:szok: piersi mnie dalej masakrycznie bola o co chodzi nie mam bladego pojecia :nerd:

Jestem po wizycie moj synus nadal jest synusiem :-) wszystko jest ok wszystkie najwaznkejsze organy w jak najleprzym porzadku :-) krystianek wazy 410 g i z usg wyprzedza rozwojem o tydzien. Pytalam o ruchy to powiedzial ze spokojnie niektore kobiety wogle jeszcze nie czuja takze w brew pozorom dzidzia jest nadal mala i ma duzo miejsca. Moj synus plec zawsze pokazywal ale za to raczki trzymal caly czas przy buzi i mam takie malo wyrazne zdjecie no ale najwazniejsze ze zdrowy. Potem wstawie zdjecie.

Sukkub - wszystkiego dobrego! :):)

Trochę Ci zazdroszczę, ale sama wybrałam póki co życie w związku bez legalizacji :) Może mi się zmieni... :)

reklama
Do góry