Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
December, Ty wysoka jestes... Ja w tej chwili, przy 161, waze 108kg i jak pomysle o cc to mnie krew nagla zalewa. Chce normalnie urodzic. Rodzilam juz, ale dawno no i takiej nadwagi to ja wtedy nie mialamwiem tez ze te wszystkie faty potrafia sie dosc kiepsko goic wiec tym bardziej wolalabym je zachowac w jednym kawalku. Bede sie bronic rekami i nogami przed cesarka, ale ostatecznie, jesli takie bedzie wskazanie i argumenty do mnie dotra... Otylosc jest wskazaniem do cc? Jesli tak, to dlaczego?
Madalena, mialam zachcianki, miksowalam zarelko w roznych dziwnych kompozycjach. Tylko przez krotki czas, kiedy rzygalam jak kot, nie chcialo mi sie jesc, poza tym musze sie mocno za krawat trzymac bo zarlabym bez przerwy. I chodza za mna slodycze, co na pewno nie ma pokrycia z racjonalnych potrzebach organizmu. Po prostu zawsze lubilam slodycze, tyle ze teraz mam dziwne pomysly - pianki, zelki... Omijam z daleka, staram sie pilnowac tego co i w jakich ilosciach zjadam.Zdaje sobie sprawe ze i tak mam juz dupsko wieksze niz brzuch, a ten tez jest pokazny.
Beata a w ktorym tc jestes? No niestety jesli chodzi o diete i tycie w ciazy to mimo ze sie staramy to nie zawsze wychodzi ja np jestem teraz w 22 tc i przytylam jakies 3 kg ale teraz dzidzia rosnie intensywnie i przybywa wod plodowych i zwiekszyl mi sie znowu apetyt i pewnie tez grubo przekrocze 100 kg :-( a co do kopniakow to ja mam tez sporo tluszczu i jak moja cora poczula kopniaki to chyba nie jest tak zle
a tu macie zestawienie mojego brzuszka
Tyle, ze przebrany za pajaczka maluch po prostu ludzi rozbrajal, mam wrazenie ze wszyscy mieli ubaw.