Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aaa i zapomniałam jeszcze o jednym czy wasze maluchy też mają tak często czkawkę bo ja ją odczuwam 3-4 razy dziennie i nie wiem czy to jest normalne
ale mówiłam o tym gin ju z chyba ze 4 razy i nie mówił aby był to zły objaw. Od znajomych słyszałam, że im ginekolodzy mówili, że dziecko ćwiczy przez to odruch ssania i połykania, oddechy i że pije sobie wody płodowe, co prawda nieco łapczywie, ale że to nie jest szkodliwe dla niego Hej Dziewczyny.
Cherie87 nie martw się tymi pomiarami. Ja gdy byłam na badaniu połówkowym to lekarka powiedziała mi główka dziecka ni mieści się w normie bo jest za mała o 3 i pół tygodnia. Sama nie wiem ile dni wtedy przepłakałam. Po miesiącu byłam u mojego gina i on po pomiarach powiedział że główka jest mniejsza ale tylko o 6 dni po czym po kolejnych 3 tygodniach co się okazało że dzidzia ze wszystkimi swoimi wymiarami jest o tydzień do przodu dlatego naprawdę nie ma się co martwić gdyż każde dziecko inaczej rośnie w brzuszku mamy. Z kolei gdy byłam na ostatniej wizycie u mojego gina znowu potwierdziło się że dzidzia jest tydzień do przodu ale na drugi dzień miałam ostatnie badanie prenatalne i co powiedziała wspaniała lekareczka że dzidzia jest o tydzień do tyłu, ale to jak ona robiła te pomiary to pożal się Boże. Widać było że chce abym jak najprędzej wyszła. Był ze mną mój mąż z czego się bardzo cieszę bo Pani doktor powiedziała że nie widać czy kończyny górne są prawidłowo rozwinięte i nie da się zmierzyć kości przed ramiennej po czym dokładnie za chwilę mój mąż do niej mówi że ooo tutaj widzę rączkę a ona : no faktycznie no to może da się zmierzyć tą kość.
A teraz pytanie z innej beczki czy macie może też te dziwne bóle ala słaba miesiączka bo mi zdarzają się tak co 3 dni i trwają ok 3 minut i nie wiem czy się martwić.

Może w ogóle mamy sobie same te badania robić, żeby im głowy nie zawracać?
Pogoda mnie dobija, czuję, że płuca moje wyglądają jak złożone origami a do tego wciąż mam bóle w klatce piersiowej i mostku, co dla mnie - nerwicowca oznacza dodatkowy stres.