reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Madalena a ty odciągasz tez? Bo ja kurde 5razy dziennie po ok 100ml. Kurde jakoś nie umiem rozbudzić tej laktacji bardziej.
Jakieś pomysły?

reklama
Cześć laski  u nas noc przespana  młody co 3h się budził, pampers,szybko flache i po 20 min do łóżeczka 
Dziś mam wychodne  teściowa z moja siostra zajmą się młodym a ja jadę do gina,do szpitala, urzędów itp. Niby taka głupota a cieszy  choć pogoda okropna u nas spadł śnieg!
dałam sobie miesiąc z laktatorem  jutro idziemy do przychodni się ważyć i mierzyć a w piątek rano do pediatry i zobaczymy. Jeśli będzie ładnie przybierać to będę się męczyć kolejny miesiąc 

Dobry :)
Aisha rozumiem ze sie cieszysz z chwili dla siebie :) a przypomnij sobie jak chciałaś juz młodego miec na rękach ... I sie doczekać nie mogłaś :p

Jesli waga nie bedzie zachwycająca to zrezygnuj z karmienia ... Tobie tez to wiecej sił da :)

Rurka i jak tam ? Jakies oznaki ? :)

Mi nogi jak balony spuchły , nie chodzę juz na drenaże bo potrzebuje recepte , a nie chce siedziec z chorymi w poczekalni i jeszcze czegoś podlapac ... A rajstop nie d rady założyć sama juz :(

Karina.... nic... i żeby zabawnie było to skurczy tez już nie mam :sorry: więc czekam cierpliwie.... dzisiaj spacerek zaliczyłam zaraz sprzatanie może coś ruszy hehe ale mam jeszcze całe 10 dni do terminu :-D

Rurka to dalej trzymam kciukasy :) [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️

Ja nie wiem czy juz sie nie moge doczekać końca, czy mam sie bać co bedzie :p

Jeszcze nie mam torby spakowanej do szpitala ...

olucha to zalezy jak się karmi piersią to i po 8-9 miesiącach .... ja dokarmiałam Zuzię a od 3 miesiąca już na butli była to po 4 miesiącach dostałam

Hejka. pozalatwialam dziś mnóstwo spraw. Byłam u ginekologa żeby moja ranę obejrzała i czy macica się prawidłowo obkurcza. Na usg było widać Już jedno jajeczko w jajniku! Szok! pobrala mi wymaz czy te bakterie na które mnie w szpitalu lexzyli juz zniknęły. I za tydzień zaś kontrola. Jeśli będzie ok to od razu biorę jakaś antykoncepcję bo żadnych dzieci więcej nie chce.
Ciekawe kiedy u mnie się okres pojawi...
Olucha jedZ do szpitala bo jak ciągnie to Może być coś ze szwami.
Rurka 10dni to już blisko ;)
Karina pakuj się lepiej ;)

reklama
Do góry