Hejka laseczki .U mnie pogoda do niczego ale to najmiejsze zmartwienie.Wczoraj zaczełam plamic takie brązowe plamki i bole w podbrzuszu pobieglismy na pogotowie naszczescie nic sie nie stało ale musze klezej w łuzku bo inaczej pujde do szpitala .plamienie mineło oczywiscie przepisali mi duphaston dwa razy dziennie .Pozdrawiam was i milej nocy zycze:-)
reklama
katrina86
Fanka BB :)
siema
Nic nie pisze b ou mnie wieje nuda
ale czytam 
Beata dobrze, ze pojechalas teraz odpoczywaj
Nic nie pisze b ou mnie wieje nuda

Beata dobrze, ze pojechalas teraz odpoczywaj

Witam wszystkie Ciężarne, przyszłe Mamy! :-)
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej Waszych praw w pracy, która posłuży mi do celów naukowych. Ankieta jest anonimowa, ma w sumie 30 pytań i wypełnienie jej zajmie dosłownie chwilkę. Myślę że te badania są również w Waszym - przyszłe Mamy, interesie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, Pozdrawiam i przesyłam link do ankiety
Ankieta - Wiedza kobiet ciężarnych na temat praw pracy związanych z macierzyństwem oraz ich przestrzegania przez pracodawców
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej Waszych praw w pracy, która posłuży mi do celów naukowych. Ankieta jest anonimowa, ma w sumie 30 pytań i wypełnienie jej zajmie dosłownie chwilkę. Myślę że te badania są również w Waszym - przyszłe Mamy, interesie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, Pozdrawiam i przesyłam link do ankiety
Ankieta - Wiedza kobiet ciężarnych na temat praw pracy związanych z macierzyństwem oraz ich przestrzegania przez pracodawców
katrina86
Fanka BB :)
Wesolych Swiat :-)
Sylwiag246
Zaciekawiona BB
I co slychac? Jak samopoczucie?Ja w poniedzialek bylam na wizycie u lekarza, +2,5kg - nie jest zle. Tylko szyjka zrobila sie miekka i mam bardziej na siebie uwazac, duzo odpoczywac, nie dzwigac itd... Tym sposobem dzis maz posprzatal cale mieszkanko a ja poszlam tylko z koszyczkiem do kosciola i robilam mu kawke w domu.
Teraz zabral mloda do wesolego miasteczka a ja ciesze sie cisza... W niedziele bylismy w teatrze, zalozylam balerinki nowe, a na codzien chodze w adidasach. Nie wiem co sie stalo, ale w trakcie przedstawienia tak mi spuchly stopy, ze wracajac do domu cale sobie obtarlam. Zrobily mi sie rany, ktore teraz po kazdym zalozeniu butow krwawia. A to juz 6 dzien... Mi to wszystko sie fatalnie goi... Zycze Wam kochane spokojnych i rodzinnych Swiat i mokrego poniedzialku!!! 
Hej dziewczyny :-)
Beata dobrze, że [ojechałaś na IP. ja miałam to samo w Święta Bożego Narodzenia tylko mnie zostawili wtedy w szpitalu (nie wiem po co, bo dawali mi tylko luteinę więc to mogłam brać w domu) plamiałam bardzo długo bo jakieś 3 tygodnie jeszcze po wyjściu ze szpitala, ale na szczęście wszystko jest ok :-) czego i Tobie życzę
Sylwia ja z racji swojej pracy muszę nosić buty eleganckie. odkąd jestem w ciąży zrezygnowałam ze szpilek, do pracy zakładam koturny bądź balerinki, ale teraz to już zostaną mi tylko balerinki, bo stopy mi przytyły :-( to samo miałam w ciąży z Martynką. podejrzewam, że po ciąży moje ukochane balerini będą się nadawać tylko do wyrzucenia bo tak je rozciągnę ;-)
Jak Święta? powiem Wam, że nawet się nie obżeram. jakoś nie mam ochoty ;-) jem jak codzien i dzięki temu waga od ostatniej wizyty stoi mi w miejscu, ale do kolejnej jeszcze 2 tyg więc pewnie przytyję w ostatnim tyg przed, bo zawsze tak mam
we czwartek idę na powtórne echo serduszka maluszka. troszkę się tresuję, mam nadzieję, że ta dziurka, którą maleństwo miało w serduszku na poprzednim echo, jednak się zarasta. ona była milimetrowa i z tendencją do zrastania, ale wiecie stres gdzieś tam jest, tym bardziej, że męża rodzina obciążona jest wrodzonymi wadami serca i Martynka też ma dodatkową strunę w serduszku (na szczęście to nic groźnego, ale jednak to nie fizjologia)
Pozdrawiam i mokrego Dyngusa ;-)
Beata dobrze, że [ojechałaś na IP. ja miałam to samo w Święta Bożego Narodzenia tylko mnie zostawili wtedy w szpitalu (nie wiem po co, bo dawali mi tylko luteinę więc to mogłam brać w domu) plamiałam bardzo długo bo jakieś 3 tygodnie jeszcze po wyjściu ze szpitala, ale na szczęście wszystko jest ok :-) czego i Tobie życzę
Sylwia ja z racji swojej pracy muszę nosić buty eleganckie. odkąd jestem w ciąży zrezygnowałam ze szpilek, do pracy zakładam koturny bądź balerinki, ale teraz to już zostaną mi tylko balerinki, bo stopy mi przytyły :-( to samo miałam w ciąży z Martynką. podejrzewam, że po ciąży moje ukochane balerini będą się nadawać tylko do wyrzucenia bo tak je rozciągnę ;-)
Jak Święta? powiem Wam, że nawet się nie obżeram. jakoś nie mam ochoty ;-) jem jak codzien i dzięki temu waga od ostatniej wizyty stoi mi w miejscu, ale do kolejnej jeszcze 2 tyg więc pewnie przytyję w ostatnim tyg przed, bo zawsze tak mam

Pozdrawiam i mokrego Dyngusa ;-)
reklama
Hej dzieczyny..melduje się po swietach bylismy u tesciów powiedzielismy ze jestem w ciazy
radosc byla niesamowita az sie wodeczka polała ja oczywiscie nie pilam bo jak bym mogla zaszkodzic wlasnemu malenstwu
najesc sie nie najadłam bo nic nie było tam dobrego oprocz białej kielbaski
a Wam jak mineły swieta?

Podziel się: