reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Czesc wam!

patrze cisza na forum wszystkie zajete.....
jak tam sie czuje ie ciezaroweczki? Mam nadzieje ze u was wszystko ok
my dzisiaj mamy chrzciny Krystiana wiec czeka mnie intensywny dzien a moj synus jakos nie bardzo ma teraz ochote na sen ...w przeciwienstwie do mnie :-(

indziorka jeszcze raz dzieki za linka do odsysacza fluczkow....rewelacja !!!!

pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich :-)

reklama
Milczą bo w sumie nic się nie dzieje... Od przyszłego cyklu wracam do starań, @ ma być w okolicach 8-9.05 chyba że coś się poprzestawiało po poronieniu, choć pierwszą dostałam w terminie.

jestem w 24 tygodniu... w tym czasie przybrałam już 9 kg, przy moim niskim wzroście to podobno zdecydowanie za dużo. Martwię się czy uda mi się po porodzie wrócić do formy. Największy wzrost wagi był w pierwszych miesiącach, obecnie b. się pilnuje i unikam pustych kalorii. Proszę o radę.

Cześć dziewczyny, też jestem z tych z nadwagą. I to dużą.
Dopiero dzisiaj odkryłam Wasz temat :) Fajnie tak poczytać samych swoich :D

Beata na kiedy masz termin?

Dzien dobry! :)
Co slychac? Jakie plany na Majowke?
My jutro jedziemy na plaze, spotkac sie ze znajomymi.
Wczoraj mi sie tak chcialo zimnego piwka cytrynowego... Wchodze do sklepu a tam jest! Radler cytrynowy 0%! Chyba w calym sklepie bylo slychac moja radosc... Moj maz stwierdzil, ze to wcale jak piwo nie smakuje. Ale mi wystarczylo, ze mam puszke. :))))
A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, 26 tydzien, +3kg. Jest dobrze.

Natala.. ja niestety podobnie , też waga rośnie, ale mój gin póki co mówi żeby się tym nie przejmować, wiadomo że jeść z głową ale wagą mam się martwić po porodzie. :) głowa do góry musimy to jakoś przetrwać :)

Dziewczyny, w którym tygodniu czułyście ruchy maleństwa? Niepokoję się ponieważ to juz 20 tydzień a ja nic nie czuję :< Byłam w piątek (tydzień temu) na wizycie, i na usg i badaniu wszystko wyszło ok, mały się ruszał a ja nadal nie odczuwam nic poza kłuciem w szyjce które też mnie niepokoi :/ Czasem jedynie czuję coś dziwnego w brzuchu ale to z różnych stron więc obawiam się iż to nie maluch, raczej jakieś sprawy jelitowe..tak naprawdę nawet nie wiem jak mogę się wsłuchać w brzuszek, czego się spodziewać - to moja pierwsza ciąża. Czy większy brzuszek może być powodem nieodczuwania ruchów dziecka? Sama nie wiem co myśleć, już wariuję :( Chętnie poszłabym na usg ale jak sobie myślę, że znów muszę wywalić 140 zł to aż mnie krew zalewa :dry: Podpowiedzcie cos :(

reklama
gosianati ja też czuję się źle z moją wagą - przed zajściem w ciążę udało mi sie zrzucić prawie 17 kg, ale zajęło mi to kilka miesięcy. A w ciąży największy przyrost masy ciała był o dziwo w pierwszych miesiącach - dosłownie puchłam :( podejrzewam że teraz i tak będę tyc i tak, kwestia tylko tego jak dużo..

Do góry