reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Super!
u mnie łóżeczko też już stoi, a mój mąż pakuje mi tam jakieś duperele, ciuchy se wiesza itd. bałaganiarz jeden... 
no ja co jakiś czas po wyjśćiu z wc mam taki śluz rozno kolorowy po tym czopie coś się ,,ciągnie,, cały czas... ciekawe czy do jutra doczekam, jestem umówiona z lekarzem w szpitalu rano.
no ja co jakiś czas po wyjśćiu z wc mam taki śluz rozno kolorowy po tym czopie coś się ,,ciągnie,, cały czas... ciekawe czy do jutra doczekam, jestem umówiona z lekarzem w szpitalu rano.
Mój mąż trzymał w łóżeczku karton po bojlerze, jakieś narzędzia itp ale powiesilam baldachim o zagrozilam ze jak coś mi tam włoży to wywale przez okno. I od kilku dni porządek.jest
Pewnie ci schodzą resztki tego czopu, on się może i.kilka dni ciągnąć.
Pewnie ci schodzą resztki tego czopu, on się może i.kilka dni ciągnąć.
oluchapoducha
no szykuje sie na jutro, boje się jak nie wiem, może wywołają mi poród, bo akurat bedzie lekarz znajomy, może już mam jakieś rozwarcie jak ten czop odszedł, czuje bóle jak na miesiączke ale i takie jakby mi się kupe chciało (przepraszam za dosłowność)
nie są ciągłe, są co jakiś czas tylko... rano jak tam będę jechała do dostanę paraliżu :/ jak bede mogła to napiszę jutro do was
No turystyczne też mamy, ale będzie stało u dziadków, gdy do nich pojedziemy
albo gdy się będą dzidzią zajmować.
Nie mogłam się oprzeć i musiałam takie śliczności kupić. Turystyczne nie są takie ładne, choć na pewno bardziej praktyczne.
Olucha to może jutro będziesz swojego maluszka już tulić, jej ale ci zazdroszczę...
A bóle czuję takie same jak ty - na miesiączkę i jakby mi się do kibelka chciało. We wtorek mam wizytę, będzie mi dokładnie badać. Zobaczymy, może też mnie na ip od razu wyśle
Nie mogłam się oprzeć i musiałam takie śliczności kupić. Turystyczne nie są takie ładne, choć na pewno bardziej praktyczne.
Olucha to może jutro będziesz swojego maluszka już tulić, jej ale ci zazdroszczę...
A bóle czuję takie same jak ty - na miesiączkę i jakby mi się do kibelka chciało. We wtorek mam wizytę, będzie mi dokładnie badać. Zobaczymy, może też mnie na ip od razu wyśle
oluchapoducha
no bo my na tym samym etapie jestesmy
to mozemy czuc podobnie
mialam jeszcze umyc wlosy, ale zalapal mnie bol i leze na razie
reklama
Podziel się: