reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Olucha tak mam fb, choć nie korzystam prawie :p z racji zawodu wolę nie umieszczać za wiele info o sobie, bo klienci wyszukują nas;)
Jeraha no nie da się nie zauważyć że jesteśmy w ciązy. Mój brzuch jest duży dość, ale unieść się da;) nie jest taki fajny twardy jak piłka bo trochę tłuszczyk przeszkadza, ale jest;) ja na początku się bałam że w ogóle nie będzie widać.

reklama
a ok rozumiem :)
ja też myślałam że nie będzie widać u mnie że jestem w ciąży tylko że jestem taka gruba ;) jednak widać że ciąża ;)
może jutro wstawię zdjęcie, jak się dowiem jak to się robi przez tel. ;)
ale powiem wam że w szpitalu spotykam się nadal z roznymi komenatrzami, teraz jak jezdze na te ktg, to za kazdym razem inna polozna, i ta w piatek zapytala mnie ile wazę, i zaczełą mi mowic ze po ciazy zaleca mi diete nielaczenia, wyeliminowanie pieczywa, makaronow itd. :/

Ja.najczęściej robie fotkę i wysyłam na maila a dopiero potem na kompie dodaje.
Ale przez apke tez jest prosto. Jak piszesz wiadomość to z lewej strony jest taki plusik i tam w opcjach jest zalacZ obraz.

Olucha a to Ty ..., nie wiedziałam kto wiec nie przyjmowałam :p
Rurka wiedziałam jak sie nazywa :)

Te położne w Polsce to naprawdę tragedia ...

Ja siedzę wlasnie na glukozie ...

Olucha dawaj zdjecie.:)
co do położnych to niech sie zajmą swoją robota a nie bawią sie w dietetykow i lekarzy, moze próbują podbudować swoje ego tymi "złotymi radami", od uwag jest lekarz i skoro on głowy nie truje to jakim prawem polozna? A wy jesteście ma jakies "diecie" typu dla cukrzyków czy jecie wszystko? Ja długo stałam na wadze a w tym miesiacu juz mi 2 kg poszło...

jereha ja tu wrzucałam swoje fotki zaraz ci odszukam:) ale brzuchol to ja mam od początku samego ciążowy... jak byłam w 4 tygodniu to już mi się wybałuszył!!!!!!!!!! a w 8 to już wszyscy mówili ooo w ciąży Pani jest? :tak: a teraz wydaje mi się ze mały jest ... do momentu aż looknę w lustro :-D

reklama
Do góry