reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

No u nas też życie seksualne rozkwitło od 36tc;) Na razie większych efektów porodowych nie ma ale mąż zadowolony, bo przecież po porodzie przez 6-8tyg może nic nie być. Mam nadzieję, że do następnej wizyty nie dotrwam.
Jednym z objawów zbliżającego się porodu jest mniejsza aktywność dziecka, więc mam nadzieję, że mój już się przyczaił do wyjścia:p
Moja lekarka jest bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkiego i dla niej wszystko jest zawsze super i okej. Z jednej strony mnie to uspokaja, a z drugiej czasami czuję niedosyt informacji,

reklama
aisha... czasami lepiej nie znać wszystkich niuansów.. bo my laiki się doszukujemy nie wiadomo czego.. a to może nic kompletnie nie oznaczać... (tu właśnie przykład z serduszkiem Lili.. lekarz napomknął o złym położeniu osi serca i ja już dopisałam sobie chorobę małej... a co się okazało.. tak jak mówił gin... to może tylko taki urok na tym etapie rozwoju płodowego.. i tak też było!!! a ja głupia już się podłamałam!! a jakby nic nie mówił to bym przez miesiąc niepotrzebnie nie ryczała..o!! ) ... a jakby coś niepokojącego było, coś się złego działo to na bank by Ci powiedziała lekarka i wysłała na dodatkowe badania :tak:

Rurka - ale sie uśmiałam hehe , gdzie ja moje wałówki bede wstawiać :p

Madalena haha no ja bym tez szukała innego gdybyście tak wyglądały :p
120 kg nie tak wyglada :p

Miłego wieczorku :)

Pamiętam Rurka jak się martwilas.
Wiem ze przy nadwadze często te usg niezbyt dobre wychodzą i jest większy margines błędu.
Ale cóż taka nasza natura matek ze się ciągle martwimy :)
Jak się dziś czujecie?
Bo mi się kompletnie nic nie chce i zaległam z książką przed tv....

a my ulepiłyśmy mega bałwana wróciłyśmy do domku i spałyśmy 2 godziny :-D właśnie wstałyśmy.. i obmyślamy co by tu na kolację zrobić... naleśników mi się zachciało ale kurde blaszka olej mi się skończył a do sklepu kawałek drogi a auto własnie mąż w garażu naprawia...:dry: a po olej taksą nie będę jechała :-D mam 5 litrów oliwy z oliwek swojskiej roboty (siostra męża we Włoszech się zagnieździła) ale na oliwie z oliwek smak sie psuje więc chyba coś innego bedę musiała... hmmmm

091.jpg

Załączniki

• 091.jpg
    091.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Gdzie to taki śnieg jest?!
Ja smaże naleśniki na patelni ceramicznej albo na maśle albo na oliwie. Oleju nie używam wcale. I są pyszne. Tylko tak troszkę tłuszczu bo na tych ceramicznych niewiele trzeba i się nie przypala. A my dziś frytki z piekarnika bo nam nowy przywieźli :)

Rurka wow ale śniegu macie :)

Śliczny brzusio :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A naleśniki tez bym zjadła. Hehe smaka narobiłas lol
I placki ziemniaczane chodzą za mną od dłuższego czasu ...

reklama
Do góry