reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Rurka no ty to masz fajna piłkę :) Karina super brzuszek :)
Ja mam w zamrażarce zawsze frytki i gotowe naleśniki belgijskie z czekolada :) ale placki bym zjadła. Może namówie męża by zrobił w niedziele :)

reklama
Olucha mi dziś piekarnik przywieźli ale gaz podłącza dopiero w piątek :) wiec jutro.KFC :) akurat mąż jak zjeżdża z autostrady do domu to podjeżdża o za 5min mam kurczaka :)

Pieknie wygladacie dziewczyny!!! A balwan mega imponujacy!!! U nas tylko troche szronu rano bylo ;-)
Narobilyscie mi smaka tymi potrawami i teraz bym zjadla wszystko ;-) nalesniki, frytki i kfc ;-) no i oczywiscie cole! Ps placki tez pyszne są!
A na pytanie jak dzis sie czujemy to musze szczerze przyznac ze wysmienicie :-) nic mnie narazie nie boli a dzidzius sobie tanczy w brzuchu az milo. Wasze dzieciaczki tez tancza? Moj jak slyszy muzyke to normalnie az caly brzuch mi chodzi - zobaczymy po porodzie czy lubi czy sie denerwuje ;-)

Ciążowe smaki :) ja jak tylko przeczytam na forum kto co je albo gotuje to od razu tez mi się chce :)
Mój syn muzykalny nie jest. Ale za to zawsze wie kiedy o nim.rozmawiamy! No i reaguje mocno na brzdakanie gitary mąż się akurat uczy grać :)

Mi sie wydaje ze nie mam ciazowych zachcianek ale teraz to bym naprawde zjadla te frytki i nalesniki i nawet wydaje mi sie ze to do siebie pasuje ;) wiec chyba jednak ciazowe zachcianki mam. Co do ruchow malucha to nigdy nie moge sie pochwalic jak sie swietnie rusza bo tylko ktos (poza mna i mezem) polozy reke na brzuch to ten natychmiast przestaje ;)
Juz nas ustawia maluch jeden ;)

Ja tam mam to w nosie :) w knajpie tez często jemy, zwłaszcza odkąd jestem w ciąży i nie chce mi się gotować.
Teraz jednak.szybciej mąż pojedzie i wróci niż ja włożę skarpetki :)
Tez macie problem z włożeniem?

reklama
Oj tak szykuje sie do wyjscia godzinę czy dłużej, czasem mąż mi zakłada skarpety, i obowiązkowo wiąże buty ;)
madalena mój mąż nawet jak kładzie rękę to dziecko od razu przestaje się ruszać, przez całą ciążę poczuł ze 2 razy ruchy :/ a szkoda, bo ja tak dobrze czuję i chciałabym żeby i on mógł tak poczuć. Mówię mu że dziecko się go boi ;) bo ten od samego początku tylko o synu ględzi ;) a tu ,,niestety,, córka ;) ale też już się niecierpliwi kiedy się urodzi ;) juz sie oswoił z tym faktem :) no ale w rodzinie ciągle ktoś wydzwania i pyta czy Ola już urodziła... denerwujące ;) powiadomie wszystkich mmsem jak tylko urodzę ;)

Do góry