reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Marta, z tym kapaniem przez ciotke to mnie rozwalilas... Nawet tesciowa z tesciem przyjechali nas odwiedzic tydzien po porodzie, a co dopiero kapanie... Pierwsza kapiel w domu wykapal moj Adas, troche nie udana, bo nieprzemyslana, ale poszlo jakos;)

Klaczku, trzymam kciukasy!

Akeake, wlasciwie to rzeczywiscie moze byc szok jak ktos chce kapac dziecko w wiaderku. Sama chcialabym widziec jak sie kapie takie dziecko, a moja mama pewnie nie wie nawet jak takie wiaderko wyglada...

Ide, bo Zuzka placze!

Ostatnia edycja:
reklama
No mnie też te wiaderka nie przekonują, ale brat, a raczej bratanek wygladal na zadowolonego ;) Choc racja, szybko wyrósł a te wiaderka tanie nie sa... Teraz robia fajne wanienki z takimi podstawkami ze dziecko nie lata po wannie tylko jest podtrzymywane i pewnie taka kiedyś zakupie :) Ale niestety nie szybko bo @ sie rozkreca :((( A jeszcze mialam nadzieje...

Eh smutno mi

Dziś sie poprawilam i witam sie jak zawsze po 6:-)
Klaczek jak tam sytuacja?
Miłego dnia dziewuchy

zapomniałam wam napisać że Zadzwoniła do mnie koleżanka która była w ciężkim szoku bo kolega jej 15-letniego syna ( sa w 3 gimnazjum) pochwalił się kolegom że zostanie tatusiem. Mamusia ma lat 16 i powiedział kolegom że oni się starali o dziecko bo bardzo chcieli je mieć
shocked.gif
Świat przewraca się do góry nogami

Ostatnia edycja:
Hm, moja @ zrobiła w tył zwrot ;) Wczoraj było już porządne plamienie, a dziś od rana cisza.. pewnie wieczorem powróci ;) Ale masz racje Marcia, na nas też przyjdzie pora :) A to co piszesz o tych gimnazjalistach... brak słów!! :szok:

Ciekawe co u Kłaczka, mam nadzieje że nadal bez @ :D

Cześć wszystkim:)
Marcia faktycznie świat staje na głowie. Ciekawe co na te ich starania rodzice powiedzieli:)
Ja już wyprawiłam młodego do szkoły, dziś wcześniej bo mój dzieć ambitny i zapisał się na dodatkowy angielski- ma 8 lat więc jeszcze chęć do nauki u niego występuje:) Lenusia coś tam kwęka już w łóżeczku. A za oknami ciemno jakoś, że aż się nie chce nic.
Milego dzionka. Kłaczku oby tak dalej:)

witam się i ja
dziewczynki kolejny cykl odpuście sobie a na bank zafasolkujecie :-D:-D
z tymi chłopakami to weź mnie nie przerażaj bo niedługo będę musiała kupować w końcu dla fabiana gumki do szkoły :szok: szok co z tymi dzieciakami teraz się dzieje. 15 latek - suuuper. Ja w wieku 15 lat to chyba jeszcze o chłopakach nie myślałam... z koleżankami za rączki się chodziło jeszcze.
kłaczku jak tam u ciebie? weź no zrób jeszcze jeden teścior ten mniej czuły nawet... może coś już wyjdzie ...

reklama
nie no porazka....w gimnazjum juz sie dzieje..:no: strach pomyslec co to bedzie za 5 lat.... podstawowka?!

A u mnie dzien zero... ide do szpitala mam nadzieje ze mnie nie zabija i zobacze was wszystkie zafasolkowane..... niech mi ziemia mila baedzie bo pewnie zalaza mi gips....prosze nie...

Do góry