reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

ale widzisz - wiedziałam że coś z tą temperaturą mi dzwoniło tylko nie wiedziałam gdzie :-)

teraz mi strasznie zimno - jedynej w całym domu aż całą dygoczę ale mam 36,5 stop. więc ok.

i zgaga mnie zaczyna meczyć... nie wiem po czym...
hm... moze po obiedzie po surówce z kapusty, marchewki, cebuli i pieprzu.
ło matko... czy ja mogę coś zjeść żeby nie mieć zgagi....

reklama
ale widzisz - wiedziałam że coś z tą temperaturą mi dzwoniło tylko nie wiedziałam gdzie :-)

teraz mi strasznie zimno - jedynej w całym domu aż całą dygoczę ale mam 36,5 stop. więc ok.

i zgaga mnie zaczyna meczyć... nie wiem po czym...
hm... moze po obiedzie po surówce z kapusty, marchewki, cebuli i pieprzu.
ło matko... czy ja mogę coś zjeść żeby nie mieć zgagi....

nie. migdaly jedz - powinno ulzyc.

witam was kochane kobietki, chcialam sie pochwalic, dwa tesciki pozytywne, wyglada na to ze sie udalo, mam na
dzieje ze wszystko bedzie dobrze, bardzo sie ciesze ale z drugiej strony tez boje nie wierzylam ze przy mojej wadze sie uda ale Bozia pomogla, nie wiem czy mnie lekarz z gabinetu nie wygoni jak mnie zobaczy. pisze tak pozno bo z wrazenia nie moge spac to dzeki wam dziewczyny sie udalo dobrze ze was tutaj znalazlam czytajac wasze posty dodaliscie mi

dodalyscie mi otuchy i wiary ze duze kobietki tez moga miec dzidziusie tylko nie wiem czy az takie duze jak ja ale stalo sie i najwazniejsze zeby teraz wszystko bylo ok dzieki dziewczyny naprawde ciesze sie ze was mam

Załączniki

• 20121214_084437.jpg
    20121214_084437.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 69
agusia wielkie gratulacje!!!! Teraz pozytywne myslenie to podstawa, takze trzymaj sie i informuj nas na bierzaco co u was.

dzien dobry wszystkim:-D
robie dzisiaj drugie podejscie po zakupy sukienki albo czegos innego, jeszcze dzisiaj mam impreze u przyszlego szfagra mego meza wiec moze cos kupie sobie.
Milego dnia

I ja się witam weekendowo
Dzis idę na imprezkę, ech te jedzonko....:-D

Agusia - suuuuuuuper, gratulacje, pisz częściej i dawaj znać co u Ciebie.

Martuś odzyskałaś posadę:tak:

I ja się witam ;)

Agusia Gratulacje dwóch kreseczek ;) U mnie jeden lekarz miał problem z tym, że wyglądam w miarę normalnie a ważę tonę :D Także głowa do góry :) Aż mi przypomniałaś, jak sama testowałam, a tu już bliżej końca niż dalej :p:szok:

Marta No w końcu się rehabilitujesz :p Weź mnie ze sobą na zakupy i oddaj mi swoją energię, bo we mniej jej brak, a możenie tyle energii co siły, żeby chodzić po tych sklepach :/ Także udanych łowów ;)

Redusia Udanej imprezy ;)

Witam wszystkich :-) piszę po raz pierwszy ale czytam Was już jakiś czas...zżyłam się już z wami tak bardzo że rozpoczynam dzień od zerkania czy u was wszystko dobrze, co u której się wydażyło, kibicuję wszystkim i trzymam kciuki za wszystkie :) ja tez jestem starająca się, puszysta i trochę już nie w wieku ;-) ale mam wiarę że się uda i pragnę bardzo. Moze słyszałyście to już nie raz ale naprawdę dajecie tyle siły i wasza obecność jest super ważna dla takich początkujących jak ja :) miłego dnia wszystkim i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :zawstydzona/y:

reklama
Witam sie i ja:)
Agusia moje gratulacje!!!
Marghe73 witamy!
Ja wczoraj umierałam z bólu... nerka znowu dała znać, że jest nienormalna. Małej się chyba udzieliło moje złe samopoczucie i też marudna była. Jak o 19.30 wmęczyła 50 ml mleka to o 6 ją budziłam, bo coś za długo mi się wydawało to jej spanie. i potem do 9 pospałyśmy. Mój A kupił mi prochy i już się naszprycowałam więc ciut lepiej jest. Ale drugi dzień sama z dziećmi... więc jest co robić:)
za oknami mokro- najpierw napada a potem błoto robi.
Spokojnej soboty:)

Do góry