• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

OWULACJA

• Starter tematu Starter tematu CzarnaOwca123
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Właśnie wiem, kiedy powinnam była mieć owulacje a moje cykle są zawsze w miarę regularne. Bardzo dawno temu tak spóźniał mi się okres, dlatego wiem, że to nie jest taką u mnie normą. Ze stresem aż tak nie mam problemów. Jutro się dowiem co i jak😉.
bo jeśli nie miałaś to niestety nic nie wiesz, ból może wystąpić przed, po jak i w trakcie a zdarzają się i cykle bezowulacyjne 🤷‍♀️

reklama
bo jeśli nie miałaś to niestety nic nie wiesz, ból może wystąpić przed, po jak i w trakcie a zdarzają się i cykle bezowulacyjne 🤷‍♀️
otóż to, mi testy owulacyjne wychodziły pozytywne i wtedy był bol jajnika, czyli owulacja powinna nastąpić (według testu) w ciągu 24-36h, a sluz był gesty I biały czyli niepłodny, więc wszystko sobie przeczy. Ja testowałam z ciekawości 🙈 jak wychodziły pozytywne przez 3 dni, to stwierdziłam, nie ma sensu się nimi kierować 🙈 tak wiem, że testy robi się do pierwszego pozytywnego i o tych samych porach, ale u mnie bez względu na różne pory dnia i czy piłam wcześniej coś wychodziły cały czas pozytywne 🤷‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry