reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

P O R Ó D - jaki? Nasze obawy, wyobrażenia etc.

jezu aż mi łezki polecialy. no tak własnie sie zastanawiałam co cie tak długo nie ma.
piekna dzidzia. :)

reklama
K@si@, ogromne gratulacje!!! Dzidzius sliczny! Az sie wzruszylam na sam widok! GRATULUJE!!

To trzeba zalozyc nowe watki:
1. "Nasz porod"
2. "Zdjecia naszych skarbow" :)
Co Wy na to ??

Dominique jak możesz to zrób listę tych co się rozdwoiły :) Miło będzie zajrzeć że nas przybywa.
Może dodamy jeszcze termin porodu wagę i wzrost ? Co wy na to ?

K@si@ śliczne jest Twoje maleństwo. Jak patrzę na te zdjęcia to autentycznie aż mi łzy się kręcą. Instynkt macierzyński chyba działa coraz mocnej. Jak ci dobrze że możesz juz tulić swoją księżniczkę.

Jeszcze raz gratulacje

Tylko nie przepisuj się do Lipcówek  ;D ;)

reklama
Do góry