Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a ja sobie nadal nie wyobrażam...tak samo jak nie wyobrażam sobie robienia tych wszystkich rzeczy, które wymieniasz.Chyba mozna się powstrzymac dla dobra dziecka.magdziara to sobie wyobraź... bo papierosy to tylko jedna z rzeczy ktorych w ciazy sie nie zaleca, jak czerwone wino, alkohol, sery pleśniowe, sushi itd.
ja wróciłam do palenia, ale zaznaczam przy dziecku nie palę, tylko w pracy i na spacerkach samotnych z psemTylko,ze wy tu tylko oceniacie innych,niczemu innemu ta dyskusja nie słuzy..Ja to to,ja to tamto a za chwile jakie to inne osoby sa złymi mamami.Moze wy potrafiłyscie przestac palic ale ktos nie potrafił..Sprobujcie go zrozumiec!Moze lepiej byłoby zachecac przyszłe mamusie do niepalenia i wspierac kazdego dnia?Nie kazda mamusia ktora paliła w ciazy jest potworem i nie kocha swojego dziecka.Palaczki to nie sa morderczynie tylko narmalne matki,maja słabosc do fajek,wstydza sie tego ale nie potrafia przestac..Nie oceniajcie nikogo,bo rozne sa sytuacje w zyciu i roznie sie kazdemu układa.
Ktoras tu pisała paliłam,przestałam teraz znow pale.Uwazasz,ze to złe w ciazy a poza ciaza cacy?Masz dla kogo zyc a skracasz swoje zycie,nie uwazasz,ze to rowniez jest zachowanie egoistyczne?Nie jestes juz sama,jestes odpowiedzialna za drugiego człowieka wiec szanuj swoje zdrowie.
no nie mam pytań, pisząc o lampce wina do obiadu piszę o lampce a nie o butelce, zdecydowana różnicaOdnosisz się do mojej wypowiedzi... a kto Ci powiedział, że ja palę? albo paliłam? Nigdy nie zapaliłam papierosa, sam zapach mnie odrzuca
wiadomo ze papierosy nie są zdrowe... ale chodzi o ton Waszych wypowiedzi... najlepiej spalic na stosie kobiety ktore pala, nie?
Chyba zadna palaca mama nie doczyta sie tu czegos, co podniesie ja na duchu i pomoze rzucic palenie... jedynie same wredne opinie "idealnych" mam np "nie wyobrażam sobie..."
I odnosnie alkoholu... lampka wina "do obiadu" nie zaszkodzi... to dopiero smiech na sali, kiedy to biedne malenstwo w brzuchu jest nieprzytomne... bo mamusia sobie wypiła. Nie slyszalas o Alkoholowym Zespole Płodowym? Jest to uszkodzenie płodu spowodowane piciem alkoholu w ciąży przez matke... wspolczuje tym malenstwom, ktore matki upijały w brzuchu.
A skoro to jest wątek o papierosach to może któraś mama, która miała doświadczenie z papierosami i udało jej się rzucić, to po prostu podzieli się swoją wiedzą z palącymi? i pomoże... zamiast po nich "jechać"![]()

( pijac hektolitry wody mineralnej) mi to pomoglo moze i wam sie uda

witam! :-) w tej chwili jestem w 10 tc i niestety paleDrogie kobietki
jestem palaczem od 6 lat przed ciążą obiecywałam sobie że żuce palenie jak bede w ciąży
w tej chwili jestem w 19tc i nie moge uwolnić się od tego nałogu wręcz przeciwnie
chce mi się więcej palić . Mój lekarz kazał tylko ograniczyć ale i to mi zbyt nie wychodzi wypalam ok.15 papierosów dziennie i mam straszne wyrzuty sumienia choć jak narazie
wszystko z moją dzidzią jest ok.Napiszcie czy ktoś ma taki problem jak ja i jak sobie z tym poradzić. Z góry dziękuje
staram sie ograniczac i wychodz choc nie zawsze.to moja druga ciaza,w pierwszej tez paliłam ale nie cała ciąze.dzis Martynka ma 10 lat jest zdrowa,żadko choruje bardzo inteligentna,rok szybciej poszła do szkoły i bardzo dobrze sie uczy.kazda matka byłaby dumna z takiego skarbu:-) dodam ze obecna ciaza to ciaza blizniacza,kiedy próbuje nie palic np 1 dzien nie paliłam to wieczorem myslałam ze sie wykoncze przez ból głowy,innym razem dwa dni nie paliłam co nadrobiłam dnia trzeciego bo tak mi sie chciało palic.wstyd mi straszny ze pale ale na ten moment bezskutecznie walcze.