anetkadg
Marzec 2008
beti podawaj dużo picia córeczce żeby się nie odwodniła, mój synek jak był chory nic nie chciał jeść. I lekarka mówiła że jeść nie musi ale pić TAK bo odwodnienie jest bardzo niebezpieczne. No i wypróbowałam wsyztsko i tylko chciał bobofruta i nic innego nie tolerował. Mleka wcale nie jadl ale jadl gerberki. Po trochu. Nawet łyżeczką dawałam małemu mleko. A picie po pare ml. co chwilkę łyżeczką a raz nawet strzykawką musialam :-/ ( bez igly ;-P) no i lekarka kazala obserwowac czy mocz nie jest ciemny bo to podobno oznaka odwodnienia.

bo im mniejsze dziecko tym łagodniej rpzechodzi no i potem z głowy.... a ja się tyle naczytałam o niemowlakach z ospa w buzi ze juz nei wiem co mysleć
bo im mniejsze dziecko tym łagodniej rpzechodzi no i potem z głowy.... a ja się tyle naczytałam o niemowlakach z ospa w buzi ze juz nei wiem co mysleć no ale nic nie zdziałam.czy sie zaraził do prawdopodobnie do poneidziaku powinno sie okazać.W sumie to nawet dobrze by sie złozyło bo musiałabym rpzełozyć alergologa i tym samym poszłabym juz z kompletem badań na kolejną wizyte
no ale nic nie zdziałam.czy sie zaraził do prawdopodobnie do poneidziaku powinno sie okazać.W sumie to nawet dobrze by sie złozyło bo musiałabym rpzełozyć alergologa i tym samym poszłabym juz z kompletem badań na kolejną wizyte a jak nie zachoruje to pójde tylko z jednym wynikiem
a jak nie zachoruje to pójde tylko z jednym wynikiem chcę zeby mi dziecko na ospe zachorowało;-)no ale to dlatego zeby potem nie było juz problemu i skoro ma lżej przejsc... i tak siedzą oboje w domu i żadne nie wychodzi bo i zimno i z Oli trzeba uważać
chcę zeby mi dziecko na ospe zachorowało;-)no ale to dlatego zeby potem nie było juz problemu i skoro ma lżej przejsc... i tak siedzą oboje w domu i żadne nie wychodzi bo i zimno i z Oli trzeba uważać 

i co tachykardia jeszcze większa?!Spoko-takze dzisiaj od 2 nie spie i chbodze juz na rzesach
i co tachykardia jeszcze większa?!Spoko-takze dzisiaj od 2 nie spie i chbodze juz na rzesach