• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wczoraj doszliśmy z moim facetem do wniosku, że mamy totalnego świra na punkcie naszej córci, zwłaszcza pod względem strojenia jej :zawstydzona/y:.Byliśmy w Opolu na zakupach i wydaliśmy na Potworka...ponad 500 zł - ciuszki (ale takie słodkie były, nie mogliśmy się oprzeć) i parę zabawek, tzn. książeczka do kąpieli, książeczka z jakimiś szeleszczącymi pierdółkami, tygrysek szmacianka (zamiast pieluchy na buźkę do zasypiania;-))...Nawet wodę utlenioną w żelu kupiliśmy do apteczki na wakacje...I kółko do pływania, takie z paskami w środku, że dziecko może siedzieć....No że tak brzydko powiem - pierd*lca dostaliśmy jakiegoś...Zamiast kasę odkładać na wyjazd na wakacje to my...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
chciałam napisać że my 500 zł. mamy na pół m-ąca na życie a tu taka rozwiązłość;-). ale cieszę się że stać was na takie coś...też mi się marzy takie szaleństwo...

Wow Inna .... niemniej jednak skoro masz taką możliwość to czemu nie. Ja planuję jeden większy zakup miesięcznie i bieżące sprawy jak pieluchy, słoiczki itd. Trochę przeraża mnie fakt, że trzeba zaraz zmieniać fotelik na większy. Mnie się podoba Maxi Cosi Tobi, a ten kosztuje ponad 800 :rofl2::eek:

No tak...sklepy kusza. Jak czlek wejdzie to szans nie ma zeby cos go nie skusilo. My tez staramy sie planowac jakies grubsze zakupy..ale czasem same wiecie ze sie nie da ;-)

Wreszcie znalazlam chwilke:-)
Ale moj Lolek to szalenie kochane ale i absorbujace dzieciatko.Jest jeszcze cycowy i chcialabym go karmic nawet do 2 lat.Dziewczyny, na nic nie mam czasu ostatnio.Chociaz wczoraj bylam u fryzjera i moj babel cala wizyte przespal.Nawet brwi mi dal wyregulowac.A dzis konczy 8 miesecy, jak ten czas leci...Niedawno byl taki maciupki a teraz raczkuje, siedzi,"gada", sam sie bawi.Czemu dzieciaczki tak szybko rosna?Tak mi troszke smutno...
Nic sie nie trzyma ladu i skladu co dzis pisze ale to dlatego, ze niewyspana jestem.Maly zabkuje i zle to przechodzi.Aaaaa spac.....

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Jeśli chodzi o Oliwkę, to mój facet raczej nie potrafi niczego odmówić.A jest nam o tyle łatwiej, że on ma własną firmę, prowadzi hurtownię spożywczą,więc czasem możemy zaszaleć.
Co nie zmienia faktu że później mam wyrzuty sumienia, że można było tak nie szaleć i mielibyśmy np. na wakacje więcej kasy.
Jej, ja dzisiaj jestem tak śpiąca że szkoda gadać.Oliwka właśnie zasnęła to chociaż na pół godzinki i ja się położę :tak:

ale u nas pogoda...zimno, brzydko...mam takie nic niechcenie..Kuba narazie spi. Mi sie nie chce spac. Moze mnie dopadla jakas deprecha z okazji konczenia karmienia?

reklama
moja Lilka przespała dziś na drzemce 3ipół godziny!!!a mama razem z nią:-D. wstałam o 14 i nie wiedziałam co się dzieje...telefon zapchany smsami, dzwonkami i Bóg wie czym jeszcze!!!!nie ma to jak wyłączyć się z życia na kilka chwil!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry