• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anii wow też tak chcę:-) poźycz mi swojej Lilci na 3,5 godziny;-)

U nas też ciągle deszcz już nawet nie pamiętam kiedy byłam z Paulą na spacerze:sick:

A ktoś tu wspominał o kasie i jej wydawaniu...my mamy niecałe 700zł na cały miesiąc więc szaleć nie możemy jedynie w tym miesiącu jest większy przypływ gotówki dlatego zdecydowaliśmy się na wyjazd ale wyszło jak wyszło:-(

reklama
A w ogóle to mam ostatnio w domu pełno pająków:wściekła/y:nie wiem z kąd to się bierze ale są jakieś dziwne małe,jak się pzryczepią to nie chcą zajść,ze skrzydłami no strasznie dziwne.wczoraj miałam jednego pod bluzką a szwafierka na czole:eek:
i wczoraj też widziałam na balkonie konika polnego-na czwartym piętrze:eek: dziwne...dziwne...

ja uwielbiam tez zakupy i nieraz przesadam ale cuz czasem sa takie swietne rzeczy dla malej albomzabawki ze nie mozna obojetnie przejsc obok:-)

Rany jak ja się boję pająków! A u nas też ich trochę. Mieszkam w starym domu i pełno tu zakamarków i szczelin i okna drewniane stare. Tępię, sprzatam codziennie a i tak co rusz się jakiś napatoczy :angry: Ale pająk za bluzką? CHyba bym umarła :szok:

nineczka tez nienawidze pajakow jak widze to zmykam gdzie pieprz rosnie chyba jakas arachnofobia czy cos:rofl2:
co do zakupow to chyba kazda z nas je uwielbia :tak:aby tylko miec jak najwiecej kasy to moznaby bylo pol sklepu wyniesc;-)
we wrocku tez fatalna pogoda i idealna do spania :tak:ale niestety ja nie mam jak bo moj synek sypia po dwadziescia minut wiec zanim ja bym zasnela on juz by sie obudzil wiec nawet nie probuje sie klasc bo bym sie tylko wsciekla:angry:

tak, moje dziecko ukochane może i wczoraj w dzień zdrzemnęło się 3 i pół godziny za to.....potem baraszkowało do 0.00...a ja na rzęsach bo nie zwyczajna jestem do tej godziny funkcjonować...cud że panieński i wesele przeżyłam...ale było fajowo!!!

Bleeee...Pająki...Ja jak np zobaczę jakiegoś w łazience to dopóki mój facet go nie usunie to nie wejdę do łazienki.Ostatnio dwa zauważyłam w sypialni i musiały zostać zgładzone, bo powiedziałam że nie będę całą noc spać ;-).
U nas też pogoda taka z d*py wzięta :wściekła/y:.Wieje, chmurzyska jakieś,chłodno...
Wczoraj mnie brało na spanie a dzisiaj od 8 rano latam po mieszkaniu i sprzątam :szok:

reklama
Aniii...ale bym psozla na jemie wesele...jak normalnie nei lubie wesel ;-) Alejuz sie wszyscy pohajtali...echhh
Kuba wczoraj spal raz 1,5 potem 2,5 h ...normalnie szok...moze dzis tez tyle pospi to podciagne prasowanie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry