• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas odtsawienie od cyca wyglądało tak...jak Lilka po godzinie po karmieniu była przerażająco głodna to weszły kaszki i zupki /no to wiadomo/ to wtedy zaczęłam karmić tylko po spacerze /kiedy już byłam dłużej w domu/, po kąpieli i w nocy. potem odeszło karmienie które było po południu czyli ok 15, potem to nocne a potem to po kąpieli, z czym było najtrudniej. nie karmię jakieś 1,5 tygodnia a do tej pory ani razu nie musiałam ściągać pokarmu. jak nacisnę to wiadomo coś poleci, nawet w jednej piersi czuję że coś tam jest ale nie są nabrzmiałe ani nie ma w nich grudków zastałego pokarmu. więc jest dobrze. najgorszą rzeczą jest usypianie Lilki bo tak to zazwyczaj przy cycku usypiała a teraz jest darcie, ale i z tym myślę się uporamy. Megusek rzyczę wytrwałości...a z wagą nadrobisz bo przecież jedzenie to jedna z największych przyjemności w życiu:-D
acha. no i troszkę schudłam jak przestałam karmić, wreszcie przeszłam na dietkę i od razu siup, widac efekty...

reklama
kaira fajna fryzura i kolor:tak:
aniii to masz super ze potrafisz cos przerobic :tak:ja do tego mam dwie lewe rece:baffled:
megusek normalnie nie zartuj:szok:moze faktycznie odstaw malego:tak:to co najwazniejsze juz dostal teraz napewno chetniej zje cos innego:tak:
kasia to mowisz ze dziala ta slim figura a co pozatym jeszcze robilas jakas dietka i w jakim czasie spadly ci te kilogramy ja musze zrzucic jakies 10 kg ale jakos nie mam przekory do tego przed porodem bylam na diecie i fajnie schudlam ale w ciazy nabralam ciala i chcialabym sie jakos zmobilizowac i stracic to do wakacji:angry:

:szok::szok:megusek ja wazylam tyle w podstawowce:szok:o rany bys musiala na moja mame trafic, ona by cie podpasła:tak:Kaira to ta ładna aktorka co w plebanii gra, moja tesciowa namietnie oglada strasznie podobna jestes na tym zdjeciu z bliska:-):tak:a Ze zapytam kto wam Kubusiowe królestwo namalował na ścianie?Śśśśśśliczne jest tez zazdraszczam bardzo:tak:

Bara właśnie napisałam w fotkach listopadowych...o tym koledze i podałam adres stronki;-)

Anii ja też jak skończylam karmić to udało mi się coś zrzucić,czuje po spodniach. teraz już moge sobie na to pozwolić bo przedtem mialam wyrzuty sumienia. i w ogóle jak nie karmie to fizycznie lepiej się czuje.

Ewa ja stosowałm dietę South Beach (są tu linki i po dwóch tygodniach zeszło 3 kg (ale może spaść do 6) na drugą fazę zaczęłam pić slim figurę i spadł kilogram, ale zaczęły się wyjazdy do rodziny i trudno nie jeść pewnych rzeczy albo robić sobie sałatki, jak tyle ludzi dookoła. Nie ćwiczyłam, bo brakło czasu. Za drugim podejściem lepiej się przygotuję. Zamierzam chodzić na basen albo aqua aerobik. Ale to pod koniec sierpnia.

Też polecam dietę South beach. Tak jak kiedyś pisałam, zrezygnowałam z niej po prawie 2 tyg ale mimo wszystko chudłam dalej :-) I tak od świąt zeszłam z 75 na 66 kg. Jeszcze 6 i będzie ideał :cool2: Nadal stosuję pewne zasady tej dietki ale i grzeszę czasem ile wlezie :zawstydzona/y: Nie jem zadnego pieczywa, kasz, makaronów, tłustych rzeczy (ale mleczko 2% mniam mniam ;-)) i przede wszystkim zero cukru! No prawie zero, bo jem jabłko albo banana dziennie i cos bez czego obejsć się nie mogę - jedna słodzona czarna herbata dziennie. Piję czerwoną herbatę i wodę z cytryną i zamierzam zapisać sie na basen, chyba, że pogoda się poprawi i da sie wejść do jeziora.

Na tematdiety sie nie wypowiadam, ale co do karmienia to mialam niedawno kryzys. Popodgryzana i zmeczona. Jakos przeszlo mi. W zeszlym tyg tez zdazyl mi sie zastoj, no i znow bol i 39 goraczki ale po dniu zeszlo. Nie wiem, czy dotrwam do roku. Problem w tym, ze moj piesek preriowy prawie nic innego nie chce jesc. Moze nie ma czasu zglodniec????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry